Lendületes évadkezdés a Kecskeméti Nemzetiben – Az új évad kezdete mindig nagy ünnep és egyben hatalmas munka is a színházban. Az évadnyitó óta rendkívül intenzív munkával telnek a napjaink a Kecskeméti Nemzetiben.

Az első bemutatók mindig különlegesek, mivel az esti idősáv is próbával, készüléssel telik a szereplőknek. Később ez már az előadás ideje, de az évadnyitó produkciók mindig élvezik ezt a kiváltságot.

lenduletes evadkezdes

Az, hogy 2020 nem szokványos év, már elcsépelt. Mégis fontos megemlíteni, hogy augusztusban a kecskeméti közönség már megtapasztalhatta, milyen remek dolog is színházba jönni a hosszú bezártság után. Így a szeptember egy kis szünetnek tűnik csupán. E hónap 25-én már újabb bemutatóval várjuk önöket a Kelemen László Kamaraszínházban. Lendületes évadkezdés lesz!

A nagyszínházban a Légy jó mindhalálig című óriásprodukció gyerekszereplőkkel, zenével és szívbemarkoló történettel már a bemutatóhoz közeledik. 

Legelső bemutatónk a Nyolc nő. A bűnügyi komédiát Kéri Kitty állítja színpadra, nyolc, a közönség által már jól ismert színésznő előadásában.

Nyolc nő összezárva egy vidéki házban, csupa kellem és parfümillat, nemde? Ha ennyi nő egy légtérben van, akkor annak egy férfi issza meg a levét. Lássuk, ezek a csodálatos hölgyek meddig képesek viselni a szépen festett álarcot, melyet a család, a társadalom elvárásainak megfelelve öltenek magukra nap mint nap. Kövessük együtt a furfangos észjárást, melyet csak egy nő képes produkálni, szorozva nyolccal. Cselekményes krimi, fűszeres humorral.

Szereplők: Sára Bernadette, Märcz Fruzsina, Magyar Éva, Csapó Virág, Decsi Edit, Danyi Judit, Támadi Anita e.h., Kelecsényi Panni e.h.

Kéri Kitty a darabról:

„Mindenki a saját érdekeit képviseli; önmagát mentő mechanizmusok által, valódi odafigyelés és érzelmi támogatás hiányával létezik. Talán csak egy szereplőt kivéve. Pedig egy családot látunk a hozzájuk szorosan kapcsolódó emberekkel. Mondhatnánk, hogy nyolc szörnyeteg nőt látunk a színpadon, de mindegyikőjükben megbújik az esendőség, a régi sérelmek túltömött halmaza, a sebek, a megoldatlan problémák sora, a ki nem mondott és a fájó igazságok.”

Jegyek kaphatók a jegyirodáinkban és online!

További információ a színház weboldalán és Facebook oldalán

 

Kapcsolódó cikkünk:

Újranyitott a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház!

 

Hozzászólások