Életünk nagyobb részét egyébként is zárt légtérben töltjük, azonban a koronavírus okozta káosz miatt ez az utóbbi időben még inkább igaz volt. A zárt terekben azonban nehezebben cserélődik a levegő, és sokszor kintről is kerülhetnek be ártalmas kórokozók. Most sokkal lényegesebb a szakszerű légtisztítás, a légtér-fertőtlenítés, mint valaha, ezért a következő pár sorban egy speciális technológiával ismertetlek meg.

A levegő baktériumai

legter-fertotlenites

Az őszi-téli időszakban az influenzás, megfázásos megbetegedések állandó jelleggel végigsöpörnek a közösségeken. Ide tartoznak az óvodai, iskolai csoportok és a munkahelyi közösségek is. Ilyenkor a bekerülő vírus nem áll meg, és ha egy ember megfertőződött, valószínűleg mindenki elkaphatja azt.

Aztán itt volt 2020 “rémálma”, a koronavírus, ami világszerte óriási pusztítást hozott. Miért ilyen hosszú életű egy vírus? Azért, mert ezek a kórokozók általában a légtérben maradnak, és ott még sokáig fertőznek.

Lakásunkba nemcsak ezek a baktériumok kerülhetnek be, de az utcai, szennyezett levegő is könnyedén bejuthat. Ráadásul az elektronikus készülékek hatására pozitív ionokkal is megtelik a légtér, amely fejfájáshoz, rossz hangulathoz vezethet. Mindezek miatt fontos a légtér-fertőtlenítés.

Légimentő technológia

A COVID-19 bebizonyította, hogy sosem lehetünk eléggé felkészültek, hiszen a természet soha nem látott vírusokat zúdíthat ránk. Ilyenkor már nem elég, ha minden nap rendszeresen szellőztetünk.

A germicidlámpával kombinált légtisztító készülék elpusztítja az olyan mikroorganizmusokat, mint amilyenek a vírusok, a gombák vagy a penész. Hatására nagymértékben csökkenthető a légtérben keringő kórokozók mennyisége, aztán ezek a káros baktériumok el is tűnnek a levegőből. Így ezzel minimálisra csökkenthető az átfertőzés veszélye. A készülékek továbbá teljesen biztonságosak, nem jelentenek veszélyt az egészségre. Így akár otthon, kisgyermek mellett is használhatóak. Az egészségügyi létesítmények légtisztításában a Hollandimpex minőségi légkezelő berendezései segítenek.

 

(Szponzorált cikk)

 

Hozzászólások