Kedves Színházbarátunk! Szeretnénk Valentin-nap alkalmából kedveskedni Önnek, ezért különleges produkciókkal készültünk. Látó Richárd, a Kecskeméti Nemzeti karmestere A cigánylány tánca címmel írt rapszódiát zongorára és szimfonikus zenekarra, amelyet a Nagyszínházban rögzítettek február 1-jén.

lato richard

Látó Richárd és felesége (Fotó: Kecskeméti Nemzeti Színház)

A szenvedélyes zenemű premierjét Valentin-nap alkalmából láthatják kedves nézőink február 14-én, 16.00 órától. Látó Richárd a rapszódiát feleségének ajánlotta. A vele készült interjút itt olvashatják.

 

A közvetítést ezen a linken érik majd el.

Amennyiben házasságra készülnek, vagy már házastársak, tekintsék meg a Házasság Hetére készített beszélgetésünket, amely elérhető ezen a linken keresztül.

Az évadban három előadás is készült, amelyek érdekes kérdéseket vetnek fel az adott témában: a Férjek és feleségek, az Egy csók és más semmi, valamint a Jövőre veled itt 2. című produkciók. Ezeket a problémákat járják körül a színház művészei egy exkluzív beszélgetés keretén belül, amelyben nemcsak az általuk megformált karakterek tapasztalatait, hanem saját élményeiket is megosztják a nézőkkel.

 

Tóth Kata dramaturg vendégei: Danyi Judit, Hajdú Melinda, Hegedűs Zoltán és Orth Péter.

Jó szórakozást kívánunk!

Kecskeméti Nemzeti – Ahová az álmok is játszani jönnek!

 

Hozzászólások