Közeledik a VIII. Állatkertek Éjszakája, melynek keretében érdekes országos programok zajlanak a hazai Állatkertekben és Vadasparkokban 2019. augusztus 30-án, pénteken este. A Kecskeméti Vadaskertben is izgalmas rendezvények várják az odalátogatókat. Fáklyafényes hangulatvarázs fogad és vidámságban sem lesz hiány, hiszen a Csörömpölők Együttes koncertje nagy élmény lesz kicsiknek, nagyoknak!

Az Állatkert 18.30-kor újra megnyitja kapuit! A Kecskeméti Vadaskert fáklyafényben úszó oázissá alakul át, igazi vadvilág-hangulatot idézve! Élménydús programok, családias hangulat, hűsítő környezet vár mindenkit, aki az év egyedülálló estéjén Kecskemét város Állatkertjébe látogat!

Az izgalmas programok 19.20-tól látványetetésekkel indulnak. Állatgondozóink olyan ikonikus állatok etetését mutatják be, amelyeket csak a kiemelt rendezvényeken láthatnak! Ezúttal a tigrisek, a majmok, a lámák, az oroszlánok lesznek főszerepben! A lámákat és a csacsikat pedig a látogatók maguk is etethetik!

20.00 órától a Csörömpölők Együttes lép az Állatkert színpadára egy nagyszerű, szórakoztató koncerttel!

Az este folyamán több helyszínen is élmények és izgalmak várják az érdeklődőket: lesz hüllő-show, trófeabemutató, állati kincsek standja, teknős- és óriáscsótány tapogatózó, ajándék arcfestés, éjjeli hangulatzenélés. A gyermekeket esti homokozó, aszfaltkréták, légvárak várják!

Pénztárzárás 22.45-kor, majd a Vadaskert 23.30-kor bezárja kapuit.

 

Hozzászólások