Egy könyvesbolt Kecskeméten, ahol minden megtalálható! A Könyvsziget kecskeméti könyvesboltja rendkívül széles választékkal, akciókkal várja kedves vásárlóit.

A nagy alapterületű, 267 m2-es könyvesboltban közel húszezer könyvcím közül válogathatnak az érdeklődők. Itt minden korosztály – a legkisebbektől a felnőttekig – megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő kiadványt. A klasszikusok, szótárak, szakkönyvek mellett az újdonságok, bestsellerek is kaphatók. Hangoskönyvek, CD-k, DVD-k, térképek között is lehet válogatni. Ha mégsem lenne meg a keresett kiadvány, azt a hozzáértő, szakmailag felkészült bolti eladók néhány napon belül beszerzik. Közületek egyedi igényeit is gyorsan teljesítik. Rendszeres akciókkal, kedvezményekkel, kuponokkal kedveskednek a vevőknek.

A könyvesbolt a város gyönyörű sétálóutcájának közepe táján, kellemes kávézók szomszédságában található.
Címe: Kecskemét, Rákóczi út 10-12.
Email-cím: konyvesbolt.kecskemet@gmail.com
Telefon: 20-235-5549

A Könyvsziget Bolthálózatnak ma már nyolc városban működik könyvesboltja. Egy évvel ezelőtt, az Alexandra könyvesboltok bezárásakor négy kiadó – a Gulliver, a Lilliput, a Saxum és a Sziget – vállalkozott arra, hogy Nédiosz Kft. név alatt átvesz öt könyvesboltot. Időközben a bolthálózat további három bolttal gyarapodott. Céljuk az volt, hogy ezen városokban továbbra is nagy választékban lehessen könyvhöz hozzájutni. Igyekeznek napjaink könyvkiadását szinte teljes választékban elérhetővé tenni.

A bolt folyamatos fejlesztésével, hangulatossá tételével, kínálatának bővítésével a Könyvsziget szeretne Kecskemét város kulturális életének közismert és elfogadott szereplőjévé válni.

 

 Fotók: Pető Istvánné

 

 

Hozzászólások