November 13-án ünnepelte második születésnapját a Book24.hu webáruház, amely erre az alkalomra nem csupán remek kereskedelmi akciókat ajánl vásárlói figyelmébe, hanem bemutatja Magyarországon elsőként a könyv-automatákat, amelyekben helyben is 24 % kedvezménnyel vásárolhatunk, illetve internetes rendeléseinket is bármikor ingyenesen átvehetjük.

book24_konyvautomata
Egyelőre három helyszínen, az Auchan Budaörsnél, a Westend City Centerben és a Lurdy Házban találhatják meg az érdeklődők a különleges automatákat. A könyvautomaták jelenléte megoldást jelenthet azoknak az internetes vásárlóknak, akiknek eddig gondot jelentett, hogy milyen címre rendeljék csomagjukat, otthon lesznek-e vajon, ha érkezik a futár.

A könyvautomatáknál a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor, biztonságosan, fedett helyen vehetik át a rendelésüket. Ez a módszer amúgy környezetbarát is, hiszen közlekedést, ezáltal üzemanyagot is megspórol, hiszen a webáruház raktárából egyenesen a csomagküldő automatába kerülnek a küldemények, nincs futárköltség, bár az a Book24.hu esetében 6900 Ft érték feletti rendelés esetén amúgy is ingyenes, itt viszont akár egy vagy két könyv rendelése esetén is az lesz.

Az automatákban időről időre más sikerkönyvek is megtalálhatóak lesznek majd, amelyek 24 % kedvezménnyel azonnal megvásárolhatók, akkor is, ha esetleg a megrendelt csomag összeválogatásánál kimaradt, vagy még nem volt készleten, vagy akkor is, ha az automata mellett elsétálva kelti fel a vásárlók figyelmét. Természetesen a rendeléseket bankkártyával ki lehet egyenlíteni az automatánál is, amennyiben a vásárláskor nem választottuk már eleve ezt az opciót. Attól sem kell tartani, ha az adott sikerkönyv automatákban forgalmazott készlete hamar elfogy, naponta, sőt akár naponta többször is megtörténik majd a feltöltés a legkeresettebb címekből.

A Book24.hu oldalán történő regisztrációval automatikusan hűségkártyát is kaphat a felhasználó, amelyek a vásárlások után folyamatosan növekvő kedvezményeket biztosítanak a vevők számára, ezek pedig az automatákba történő rendelések esetén is számítanak majd. A GLS-csomagpontokba természetesen ezek után is kérhető majd csomag, de mindazok, akik gyakran járnak az Auchan Budaörs, a Westend vagy a Lurdy Ház környékén, nyilván örömmel próbálják majd ki ezt a magyarországi könyvpiacon egyedülálló újdonságot.

További információ a Book24.hu weboldalán és facebook oldalán található az új lehetőségről.

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások