Az április 5-i Közös Piacon a konyhai kiegészítőktől kezdve, a kamrába való finomságokon át a kerti szépségekig minden megtalálható lesz, ami egy modern háztartásban fontos lehet. A magyar kis- és őstermelők ezúttal is Budapest legnagyobb átjáróját, a Király utca 8. számnál található Central Passage-t árasztják el termékeikkel. A tavaszt köszöntve az eddigi legnagyobb kínálattal várják szombaton a látogatókat!

A Közös Piac nem hagyományos piac, a heti bevásárlást a vásárlók valószínűleg nem itt ejtik meg, viszont mindenki talál magának különlegességet, érdekességet, olyan delikát terméket, amivel máshol biztosan nem találkozik. A piacon megtalálható minden, ami szem-szájnak ingere: méz, lekvár, húsok, savanyúságok és sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készített finomság. A Közös Piacon a különleges fűszerektől kezdve, a házi rétesen és házi csokin át a sajtokig minden megtalálható, de kézzel varrott kötényeket, bögréket, kosarakat és házi szappanokat is talál itt mindenki, aki kilátogat a vásárba.

A reggelit érdemes a bejáratnál található pékségnél elfogyasztani, az ebédet pedig el is lehet felejteni, mert addigra garantáltan tele leszünk a sok kóstolgatás után.

A Közös Piac áprilisban 3 alkalommal várja a vásárló kedvű látogatókat, április 12-én a DIP Design Vásárral, április 26-án pedig a Gardrób Közösségi Vásárral egy helyszínen.


Közös Piac

2014. április 5., 11-18 óráig

Central Passage: 1061 Budapest, Király u. 8.

Facebook oldal


2014. március 31.

Hozzászólások