Szalóki Ági és a Budapest Bárból is jól ismert Németh Juci és Kollár Klemencz László koncertje vaksötétben, a zongoránál Kardon Annamária és Helle Maximilian.
A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítjuk.

Szalóki Ági és a Budapest Bárból is jól ismert Németh Juci és Kollár Klemencz László koncertje vaksötétben, a zongoránál Kardon Annamária és Helle Maximilian. Egy zongora és csak az énekhangok, mindez fények nélkül, teljes sötétségben.

A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítjuk.

Egy este, ahol felidézzük a harmincas évek egyik legnagyobb magyar dívájának, Karády Katalin dalait, hallhatunk néhány magyar nótát, és kilátogatva Franciaországból megidézzük Edith Piaf szellemét is néhány pillanatra.

Jártál-e már olyan koncerten, ahol azt érezted, az előadó csak neked énekelt?

Ha eljössz, biztosan egy különleges élménnyel térsz haza!

Jegyvásárlásoddal pedig a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segítheted, s ezáltal Te is részese lehetsz annak a közösségi élménynek, melynek során száz és száz újabb és újabb könyv kerül majd a vak és látássérült személyek számára elérhetővé emberi hangon felolvasott formában

Ha szeretnél többet megtudni az Egyesületünkről: www.bodortibor.hu oldalon olvashatsz többet rólunk!

 

SZEPTEMBER 19. CSÜTÖRTÖK, 19:00
ELTE Radnóti Miklós Gimnáziuma
1146 Budapest, Cházár András u. 10.

Jegyvásárás Itt.

 

Forrás: Bodor Tibor Kulturális Egyesület

 

 

Hozzászólások