2018. november 23-án rangadóra került sor a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata és a Statisztika gárdája között. Mindkét csapat utánpótlás korú játékosokkal szerepel Magyarország legmagasabb osztályában.

Páros mérkőzéssel kezdődött a nagy csata, ahol fordulatokban nem volt hiány. Meccslabdáig is eljutottak a kecskeméti lányok, de végül a vendégcsapat párosa győzedelmeskedett.
Ekkor következtek az egyéni mérkőzések, ahol Füle Kata magabiztos, professzionális játékkal legyőzte a tavalyi év páros Európa bajnokát, Harasztovich Fannit. Második győzelmünket – kiélezett meccsen – Drabant Anita szerezte meg Fejős Anna ellen,  ahol döntő szettben dőlt el a mérkőzés sorsa. Molnár Anna becsületesen, szép játékkal küzdött, de sajnos nem sikerült nyernie.
Végül 6-2-es vereséget szenvedett csapatunk.

Vajda Viktor edző:

Nagy reményekkel készültünk a rangadóra, ahol nüanszok döntöttek csak. A lányok jó játékkal, szépen küzdöttek, ami miatt pozitívan nézünk a jövőbe.

2018. november 26-án a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Extra Ligás női asztalitenisz csapata a tavalyi bajnok Szekszárdi AC gárdáját fogadta. Az ellenfelet többek között a többszörös Európa Bajnoki érmes Ruta Paskauskiene, háromszoros olimpikont Tatyana Bilenko erősítette. Lányaink nagy motiváltsággal készültek a mérkőzésre, hogy felborítsák a papírformát.

Párosban ez majdnem sikerült is, ahol a Bálint Bernadett, Imre Leila duót megszorongatta a Drabant – Molnár páros. Egyéniben Drabant Anita szettet is tudott nyerni a többszörös Európa-bajnok ellen. Márkus Enikő, aki nemrég tért vissza gyermeke születése után, az olimpikont izzasztotta meg. Molnár Anna pedig Bálint Bernadettet kényszerítette nagy csatára.

Végül 7-0-ra nyert Szekszárd csapata.

Vajda Viktor edző:

Tudtuk, hogy az ellenfél kiváló felnőtt játékosokat szerepeltet. Ők a mi utánpótláskorú versenyzőinknek kiváló példával szolgáltak, hogy milyen magaslatokig lehet eljutni az asztaliteniszben.

 

 

 

Hozzászólások