A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. 2017. május 19 és június 11. között rendezi meg a „Kecskeméti Paletta 2017” című gyermek és ifjúsági képző- és iparművészeti kiállítást, melyre kecskeméti és Kecskemét környéki iskolák, óvodák, szabadiskolák, szakkörök, műhelyek, alkotócsoportok anyagát várják.


Már több mint 40 éve rendezzük meg a gyermek és ifjúsági képzőművészeti kiállítást, amely összefoglalóan mutatja be az iskolai, óvodai szakkörökben, művészeti iskolákban, képzőművészeti alkotókörökben folyó vizuális nevelési, képességfejlesztő pedagógiai tevékenységet.

A hagyományosan kettős tematikájú pályázat és kiállítás a kötetlen, szabadon választott téma mellett a Sárkányok megjelenítését állítja központba, mely az idei Kecskemét Városi Gyermeknap tematikáját is meghatározza. A pályázatra bármilyen anyag, technika és stílus felhasználásával készült alkotásokkal lehet nevezni.

Jelentkezési határidő: 2017. április 19.
Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap alkotócsoportonkénti kitöltésével és az adott e-mail címre való megküldésével lehet.

Anyaggyűjtés időpontja: 2017. május 11., csütörtök és május 12., péntek 8-15 óra között

Az alkotások beadásának helye: Hírös Agóra Ifjúsági és Kulturális Központ, Kecskemét, Kecskemét, Deák F. tér 1.

A bemutatóra alkotócsoportonként maximum tíz, kiállításra alkalmas, bármilyen technikájú művet várunk. Paszpartu méretek: 50×70 cm, illetve 70×100 cm, egy lapra természetesen több alkotás is elhelyezhető.

Kérjük, hogy az egyéni és közös művek hátoldalán az iskola, az óvoda, az alkotóműhely neve, címe szerepeljen, a művek alján pedig az alkotók nevét, életkorát, iskoláját tüntessék fel!

Korosztályok:
I. 4-10 évesek
II. 11-14 évesek
III. 15-19 évesek

A kiállítás tervezett ideje: 2017. május 19 – június 11-ig.
A megnyitó időpontja: 2017. május 19. 15 óra

A programmal kapcsolatosan bővebb információ: Acsai Rita
Telefon: 76/503-880 vagy rita.acsai@hirosagora.hu

Reméljük, hogy idén is gazdagítják beadott munkáikkal e nagyon népszerű kiállítás anyagát.

 

 

 

Hozzászólások