Kecskemét bírja a tempót. Ezt bizonyította a város azzal, hogy másodszorra is ránk esett a Mercedes-Benz választása: új gyárat épít, amely 2500 embernek ad majd munkalehetőséget, és további lehetőségeket a beszállítóknál. A város a régió felé is nyit. A bejelentést hosszú hónapok óta tartó tárgyalások előzték meg.

 

mercedes0

 

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a város, és egyben az ország újabb, történelmi jelentőségű sikeréhez. Köszönet illeti a gyár dolgozóit, akik az elmúlt években már bebizonyították, hogy innovatívak, rugalmasak, minőségi munkára képesek. És köszönet illet minden kecskemétit, hiszen ennek a városnak a szellemisége is hozzájárult ahhoz, hogy a Daimler választása Kecskemétre esett.

Kecskemét közgyűlése az elmúlt hónapokban számos olyan döntést hozott, amelyeknek köszönhetően fejlődhet az infrastruktúra, óvodai férőhelyek jöhetnek létre, javulnak a lakhatási feltételek, folytatódhat a minőségi szakképzés és felsőoktatási képzés, utóbbi immár egyetemi keretek között.

Az előkészületeknek, a döntéseknek köszönhetően a foglalkoztatás terén a régió felé is nyitunk majd, hiszen Kecskemét egy élhető és befogadó város. Kecskemét kapui mindenki előtt nyitva állnak, aki osztozni akar velünk a munkában és a sikerekben egyaránt.
Most újabb kihívás vár ránk, és ezt is teljesítenünk kell.

Kecskemét MJV Önkormányzata
2016.07.29.

 

 

Hozzászólások