Kecskeméten sokan ismerik Muhy Andrást, aki csaknem minden közéleti eseményen részt vesz. Élete maga egy regény, és ha az nem is, de egy interjú hamarosan készül vele, amelyből sok mindent megtudhatunk róla.

 

erdely2

 

András és barátai most Erdélybe készülnek, 2015. június 26-27-28-át töltik ott. Szeretnék megosztani másokkal is ennek a lehetőségnek a hírét, hiszen van még néhány szabad helyük. Az autóbusz Kecskemétről indul 26-án kora reggel. Az első napi látnivalók:

Arany János szülőháza Szalontán, a Mézgedi cseppkőbarlang, Királyhágó, a Havasrekettyei vízesés, Kalotaszentkirály, Magyarvalkó erődtemploma, Kalota vidéke, Vigyázó-hegy. Szállás, vacsora Tordaszentlászlón lesz.

 

erdely1

 

2. nap: Méra, Magyarvista, Tordai hasadék, Torockó, Székelykő, Tordai sóbánya. 3. nap: Kolozsvár, Körösfő, Nagyvárad. Kecskemét.
Részvételi díj: 21.700 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást, az idegenvezető költségét, a szállást panzióban és a félpanziós ellátást. Az utasbiztosítás és a belépők külön fizetendők. Az utat a Kunság Tours szervezi, de érdeklődő kérdésekkel meg lehet keresni Muhy András barátunkat is.

 

erdely3

 

E-mail: muhiandras@t-online.hu, telefon: 06-20-3516 724
Jó utazást kívánunk Erdélyországba Andrásnak és barátainak!

 

Fotók: Sólya Veronika

 

Hozzászólások