Kedves Közönségünk! Már csak pár napja van mindazon kedves nézőinknek, akik még nem váltották meg bérletüket a jövő évadra, egyben a 10% előbérletezési kedvezmény igénybevételére is! Jegypénztárunk június 21. péntekig, minden nap 9-18 óráig tart nyitva a nyári szünet előtt, eddig lehet meghosszabbítani a színházbérleteket.

Eddig tartjuk fenn mindazok helyét, akik a 2018/2019-es évadban is rendelkeztek bérlettel. A kedvezmény alól csupán a páholy és a Katona József (bemutató) bérlet jelent kivételt. A kedvezmények nem összevonhatók! További 10% kedvezményt biztosítunk a gyermek- és családi bérletekre az előbérletezési időszakban!

Augusztus 21-én nyitnak jegypénztáraink azon kedves vendégeink számára, akik új bérletesként szeretnének csatlakozni színházunk nézőihez.

További kedvezményeink:
• Utazási hozzájárulás: azok a 15 fő fölötti csoportok, akik legalább 50 km távolságból érkeznek, a teljes árú bérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
• diákoknak és nyugdíjasoknak 25% kedvezményt adunk, az igazolvány felmutatásával.
• pedagógusoknak 15% kedvezmény.
• Petőfi Népe előfizetők 5% kedvezménnyel válthatnak bérletet az előfizetést igazoló szelvény felmutatásával.
• Kecskemét Kártyával 5% kedvezmény vehető igénybe.
• Cafeteria:
Ajándék és Kultúra Erzsébet-utalvány (plasztik kártya is)
SZÉP kártyák: OTP, K&H, MKB
OTP Cafeteria kártya, EdenRed kultúra utalvány (plasztik kártya)

További részletek honlapunkon.

A kecskeméti Katona József Színház szeretettel várja régi és új bérleteseit a nagyszínház oldalában lévő jegypénztárba és a Kelemen László Kamaraszínházban lévő jegypénztárunkba!

Jegypénztáraink nyitvatartása:
Katona József Színház jegypénztára: hétfőtől péntekig 09.00 – 18.00
Kelemen László Kamaraszínház jegypénztára: keddtől péntekig 13.00 – 17.00

On-line jegyvásárlás

 

 

Hozzászólások