Váltsa meg színházbérletét olcsóbban! Május 16-ától megvásárolhatók a kecskeméti Katona József Színház következő évadára szóló bérletek. Fontos! A június 30-áig tartó előbérletezési időszakban 10 százalék kedvezménnyel válthatók meg a teljes árú bérletek.

Változás! Közkívánatra ’5+1’ produkcióra szóló felnőtt bérletünkkel jövőre 6 helyett 7 előadást tekinthetnek meg! Az 5 nagyszínházi produkció mellé szabadon választható lesz egy kisszínházi vagy stúdió színházi, valamint egy táncszínházi előadás. A bérlet tehát immár ’5+1+1’ konstrukcióban érvényes.

Az előbérletezési időszakban mindazoknak a helyét fenntartjuk, akik a 2016/2017-es évadban bérletet váltottak színházunkba. Kérjük, hogy legkésőbb június 30-áig váltsák meg új bérletüket, vagy jelezzék jegypénztárunkban erre vonatkozó szándékukat.

Azok számára, akik eddig nem rendelkeztek bérlettel, fontos dátum augusztus 21-e, ugyanis a szabad helyekre ettől a naptól kezdve lehet bérletet váltani.

Kedvezmények:

• Utazási hozzájárulás: azok a 15 fő fölötti csoportok, akik legalább 50 km távolságból érkeznek, a teljes árú bérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
• Petőfi Népe előfizetők 5% kedvezménnyel válthatnak bérletet az előfizetést igazoló szelvény felmutatásával. (Egy előfizetésre két kedvezményes bérletet tudunk biztosítani.)
• Kecskemét Kártyával 5% kedvezmény vehető igénybe.
• Pedagógusoknak 20% kedvezmény!
• Diákoknak, nyugdíjasoknak szintén kedvezményt biztosítunk.
(A kedvezmények nem vonhatók össze!)

Szeretettel várjuk régi és új bérleteseinket a nagyszínház oldalában lévő jegypénztárunkban és a Kelemen László Kamaraszínházban lévő jegypénztárunkban is!

 

 

Hozzászólások