Ismét a szórakozás és ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, a Kecskeméti Sportnap.
Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sport munkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé.

Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás, és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A 10 órakor kezdődő mérkőzés-sorozat a Lánchíd Utcai Iskola sportcsarnokában lesz.

A városházi fogadás 14.00 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2016-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

Bállal zárul a Kecskeméti Sportnap.

 

Hozzászólások