Az év legsikeresebb vállalkozói Bács-Kiskun megyében – A megye legrangosabb társadalmi eseményei közt számon tartott Prima Díjátadó Gála keretében kerültek átadásra november végén Az Év Vállalkozója díjak. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökhelyettese, Ádám Imre és a Bács-Kiskun megyei elnök, Weninger Richárd urak nyújtották át a megye legsikeresebb vállalkozóinak a rangos szakmai elismeréseket.

Píma díj

A VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezete büszke arra, hogy a megyében tevékenykedő mikro-, közép- és nagyvállalkozások ill. egyéni vállalkozók alkotják a helyi gazdasági élet gerincét. A hagyományoknak megfelelően idén is kitüntetések átadásával került sor a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismerésére.

Az Év Menedzsere: H. Szabó Sándor (tulajdonos, ügyvezető) – Autóflex-Knott Kft., Kecskemét
Az Év Vendéglátója: Csőszi Attila (tulajdonos, ügyvezető) – Spaletta Étterem és Sörház, Kecskemét
Az Év Agrárvállalkozója: Pozsgai Imre (tulajdonos, ügyvezető) – LACTOGEN KFT., Baja
Az Év Elektromos Kivitelezője: Gál Imre -Egyéni vállalkozó, Orgovány
A kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó díjat az idén a kiskunfélegyházi Simó Mihály tűzoltó főtörzsőrmester vehette át.

A gálán köszöntötték az országos Év Vállalkozója díjazottakat is, akik a budapesti Művészetek Palotájában vehették át rangos elismeréseiket az országos Prima Primissima Díjátadó Gálán:

Vágóné Balla Eszter vezérigazgató – Alföld Pro-Coop Zrt., Kecskemét
Szabó József ügyvezető, tulajdonos – Akasztói Horgászpark & Halascsárda, Akasztó

A VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezete kiemelkedő szakmai életútjának elismeréséül és a VOSZ elnökségében nyújtott áldozatos tevékenységéért idén Életműdíjat adományozott Szarka Balázsnak, az Univer cégcsoport vezérigazgatójának, aki idén ünnepelte 80. születésnapját.

 

 

Hozzászólások