A tél lassan végleg visszavonulót fúj, és a hideg, fagyos napok után éledezni kezd a természet, jön a tavasz. Elsők között a fű indul növekedésnek, így talán már elő is vetted a rég nem látott fűnyíród.

Mi a helyzet, ha valamiért nem indul? Mit érdemes tenni? Ezeket a kérdéseket járjuk körül a következőkben.

funyirod

Ha szeretnéd megmenteni a fűnyíród

Egy új fűnyíró beszerzése nem olcsó mulatság, ezért érdemes először megpróbálni kicserélni az elhasználódott alkatrészt vagy alkatrészeket. Ha tudod, hogy konkrétan milyen alkatrészre van szükséged, akkor akár az otthonod kényelméből is megrendelheted azt. A Vaszkoshop.hu weboldalán MTD fűnyíró, fűkasza alkatrészek széles tárháza vár.

Fűkaszához rendelhetsz damilfejet, henger, gázkart, röpsúlyt, szöghajtást, membránkészletet, de akár vállhevedert is. Raktáron van fűnyírókhoz berántó, levegőszűrő, fűnyírókerék, fűnyíróház, ékszíj, bowden és fűnyírókés is a teljesség igénye nélkül.

A kert karbantartása

A gyep nyírásán túl a kertben számos további teendő vár elvégzésre. A gyepszellőztetés kulcsfontosságú annak érdekében, hogy minél tovább megőrizze a pázsit üde zöld színét, friss illatát. Jó hír, hogy ehhez is lehet rendelni rengetegféle alkatrészt. Amennyiben szükséged van rá, kezdve az ékszíjtól a rugós hengeren át a késkészletig.

Ha háztáji növényeket is nevelsz, jó szolgálatot tehet egy kapálógép. A minőségi termékek között vannak tartós darabok, de persze ezek sem örök életűek. Kapálógépekhez is lehet azonban alkatrészeket vásárolni. A webshopok kínálatában találsz berántót, levegőszűrőt, bronzcsigát, ekét, racsnis kereket és még egy sor más dolgot.

Ha komolyabb átalakításokat tervezel a kertben, előkerülhet az elektromos láncfűrész is. A környezettudatosság jegyében jó, ha meghibásodás esetén nem az új vásárlásán töröd rögtön a fejed, hanem a javításon. MTD láncfűrészhez kaphatsz szénkefét, csillagkereket és lánckenő olajat is.

Erre figyelj, ha online vásárolsz!

Minden esetben fontos kérdés, hogy az adott alkatrész raktáron van-e, vagy rendelni kell. Ha raktáron van, akkor a készleten található terméket akár már másnapra kezedben tarthatod. Ellenkező esetben heteket is várnod kell rá, mire kiszállítják.

Akkor se csüggedj, ha nem találod egy webáruház kínálatában azt az alkatrészt, amire neked volna szükséged. Vannak webshopok, amelyek vállalják, hogy beszerzik számodra a kívánságod, ha elküldöd a gép típusát és a keresett alkatrész nevét.

Mindenképpen olyan webshop kínálatából válassz, amelyik megbízható futárszolgálattal dolgozik. Biztosan nem szeretnéd, hogy elkeveredjen a csomagod, és nyomoznod kelljen utána. Jó jel, ha fel van tüntetve kiszállítóként a GLS vagy az MPL.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások