Karácsony közeledtével egyre többet gondolkodunk az ajándékozáson: szeretnénk meglepni szeretteinket, barátainkat valamilyen hozzájuk illő, nekik tetsző ajándékkal. A boltok polcai ünnepi színekben pompáznak, a kirakatok hívogatóan csillognak, ötletekkel árasztanak el.

Személyre szabott ajándékot adni nem egyszerű, egy jól megválasztott könyv vagy egy kitűnően összeállított novelláskötet azonban még sosem okozott csalódást senkinek.

Nyerges Attilát elsősorban az Ismerős Arcok zenekar frontembereként és szövegírójaként ismerheti a közönség. Íróként 2008-ban debütált, amikor megjelent első novelláskötete „Ismeretlen Ismerős” címmel. A könyv első részében olvasható elbeszélések a szerző életét meghatározó momentumok, történések néhol mosolyt fakasztó, máshol szomorú, de mindenképp elgondolkodtató felvillanásai. Emlékek csokra ez, mellyel az író tanúságot tesz a számára oly fontos és meghatározó értékekről: a család egységéről, a szülei, nagyszülei iránti tiszteletről, a haza feltétel nélküli szeretetéről. A könyv második részében egyebek mellett az eddig megjelent Ismerős Arcok dalszövegek találhatók.

Idén karácsonyra Nyerges Attila ennek a novelláskötetnek a kibővített formájával készül, mely az eredetihez képest négy új, eddig még sehol nem publikált írást tartalmaz. A kötetet kiegészíti egy CD, melyen történetek hallhatók a szerző előadásában Leczó Szilveszter dallamainak kíséretében.

A könyv megvásárolható a Mind-Zene Zeneáruházban (1088 Budapest, Krúdy Gy. u. 9.), valamint megrendelhető az ismeros.hangoskonyv@gmail.com címen is.

További információ: www.ismerosarcok.hu

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások