A Ruhafalva gyermekruházati és cipőwebáruház újszülöttől tinikorig kínál használt és új minőségi ruhákat, illetve új lábbeliket. Az ügyfélközpontú, 11 család megélhetését biztosító áruház számos szakmai és közönségdíjat vehetett át az elmúlt 12 évben, törzsközönsége gyermekeivel együtt fejlődött igazi közösséggé.

ruhafalva

Kiemelt figyelmet fordít a mesehősökkel díszített gyermekruházati termékekre. Biztos lehetsz benne, hogy a náluk vásárolt gyerekruhák a kedvenceik lesznek. Csak az kerülhet be a kínálatukba, ami megfelel az áruház kialakult magas színvonalú elvárásainak. Minden egyes darab alapos válogatáson esik át, majd mérés után kedden és pénteken kerül feltöltésre az áruházba.

Azért, hogy mindig a pontos méret érkezzen, a kiválogatott termékeket a lelkes csapat egyesével méri és jelöli minőség szerint. A terméklap pontosan utal a termék minőségére, esetleges hibájára. Amennyiben az adatlapon fel nem tüntetett hiba észlelhető, az ügyfélszolgálat mindig megtalálja a kölcsönösen előnyös megoldást.

A legklasszabb funkció a foglalás

A regisztrált vásárlók 10% értékű pontot kapnak, és az egyedi foglalási rendszert is használhatják, amivel 14 napig válogathatnak. A foglalás késleltetett rendelés, segítségével két hét árukészletéből lehet válogatni a szállítási díj csökkentése érdekében. A más által foglalt termékeket lakat jelöli.

Csak azokat a termékeket foglald, amiket valóban szeretnél megvásárolni. Ha a terméket nem rendeled meg, hátrányba kerülsz, nem lesz lehetőség hűségpontok gyűjtésére. Az újrafoglalás tilos, a 24 órán belül kitörölt terméket 3 napon belül nincs lehetőség visszahelyezni a kosárba.

Gyerekcipőknél is működik

A Ruhafalva minden terméke pontos mérésen esik át. Minőségi, új gyerekcipő-kínálatuk is így érhető el. Otthonodban az alábbiak szerint érdemes méretet venni:

Egy padlóra rögzített papírlapon rajzold körbe a lapra állított gyermek lábait, zokni nélkül. A kapott adathoz add hozzá a szükséges plusz 5-10 mm-t, és máris kereshetsz a bal oldali szűrőben megjelenő belső talphossz mezőben a mért talphossz szerint.

Ha mindezek ellenére mégsem nyeri el a gyerkőc tetszését a cipő, az áruház, amennyiben a teljes áron vásárolt cipő értéke meghaladja az 5000 Ft-ot, a szállítási költséget átvállalva a sértetlen lábbelit 1-2 napon belül a csereigény jelzését követően kicseréli. A csere tényleg cserét jelent, azaz 1 vagy 2 mérettel nagyobb vagy kisebb darabot kérhetsz helyette, így a gyorsan növő lábacskákra a helyes méret érkezik meg.

Az áruház a járványhelyzetben különösen ügyel a higiéniai, biztonsági előírások betartására. A biztonság kedvéért csak több hónapja raktáron lévő termékeket forgalmaz. Otthondolgozással kerülik a személyes kontaktot, és a raktárban is két csoportban, időben elkülönítve készítik a csomagokat a vásárlóknak, akiknek így le kell mondaniuk a személyes átvétel lehetőségéről.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások