Utazz, filmezz, próbálj ki mindent, és blogolj róla – de persze nem ingyen, hanem borsos gázsiért. Dióhéjban erről szól az Év Utazója pályázat, az Álommeló 1 millióért. Nézzük, hogyan kaphatod meg Magyarország legjobb nyári munkáját!Miért lesz jó neked, ha az Év Utazója leszel?

1 milliós tiszteletdíjért cserébe megmutathatod Magyarország pörgős, izgalmas és eddig kevésbé ismert, mégis csodálatos pontjait és legizgalmasabb programjait. Tízezrek lesznek kíváncsiak arra, mit posztolsz a közösségi oldalakra, ráadásul filmet forgatsz és ötletelsz az Indavideó stábjával.

Hogy néz ki az Év Utazója és mit kell róla tudni?

Az Év Utazója nem idegenkedik a szerepléstől, sőt, egy igazi show(wo)man!  Jól forgatja a szavakat, haladó írástudó, és ha a kreativitásnak szobrot kellene állítani, ő lenne a modell. Nem idegenkedik az extrém sportoktól, garantáltan nincs tér- és víziszonya, nem kap szívdobogást egy denevértől sem.


Hogyan add le Te a nyertes Év Utazója pályázatot?

Készíts egy izgalmas koncepciót a videódhoz, válassz ki egy vagy több hozzá illő helyszínt, kapj fel egy mozgókép rögzítésére alkalmas bármilyen eszközt, és nyűgözd le a közönségedet!
Mondd el ki vagy, miért téged válasszanak, beszélj a helyszínről, a hozzá kapcsolódó élményeidről, az utazásról, vagy bármiről, amit fontosnak tartasz, és a témába még belefér. Legyél frappáns, lényegre törő, és ismeret, tapasztalat is legyen a szavaid mögött. Rád vagyunk kíváncsiak!


Néhány praktikus tipp a videó elkészítéséhez:
•    Ha valamiben nem vagy biztos, nézz utána!
•    A kevesebb több: maximum 3 perces pályamunkákat várunk!
•    Nem a videó szerkesztési ismereteidre vagyunk kíváncsiak. Akár a mobiltelefonod is jó eszköz lehet.

•   Beszélj sokat! Az a lényeg, hogy minél többet lássunk és halljunk belőled!

Bővebb információ a felhívásról: Legyél TE az Év Utazója!

Forrás: Momentum Mundi

2014. június 10.

Hozzászólások