Hamarosan óhatatlanul beköszönt a tavasz. Ezzel egyidejűleg a kertes házban élők számára megkezdődnek a kerti munkák, a veteményezés, a gyümölcsfák rendbetételének időszaka. De hol tároljuk a kerti szerszámokat és egyéb hasznos dolgainkat?

Nem szabad azonban elfeledkeznünk arról sem, hogy néha időt kell szánnunk a pihenésre is. A szabadban, friss levegőn töltött idő mindennél többet ér. A hűvösebb napokon még lehet, hogy előkerül egy-egy takaró, egy forró tea. Viszont lassan elő lehet szedni a kerti játékokat és a télre elpakolt kerti bútorokat.

szerszamok

Kerti tárolók előnyei

Ahogy jönnek a meleg hónapok, és egyre több időt töltünk a kertben, folyamatosan kerülnek elő a használati tárgyaink, illetve a gyerekek kültéri játékai is. Az udvaron is rendet kell tartani, különben hamarosan egy lomtár lesz a kertünkből.

A legideálisabb helyet a gyakran használt holmik, szerszámok, kiegészítők számára a különféle méretben és stílusban kapható tárolóelemek jelentik, melyek sok esetben nem csupán a tárolóként, hanem egyben ülőalkalmatosságként is funkcionálnak.

A Curver-Lifestyle kerti tárolói és szekrényei magukban hordozzák ezt a fajta multifunkcionalitást. A tárolópadok, -ládák és ülőkék hatalmas mennyiségű holmit képesek “elnyelni”, mellette pedig, csukott állapotban, párnázottan, vagy külön párnákkal kitűnő kerti ülőhelyekké változnak.

Mivel ezek a tárolók gyakran maradnak kint a téli hónapok alatt is, ezért a legelőnyösebb a műanyag verzió, amely a legstrapabíróbb, és ellenáll a fagyoknak is. Méretben a kisebbtől kezdve egészen a nagy ládákig kaphatóak, színben pedig illeszkednek a természet adta színvilághoz, hisz például a barna és a fekete minden árnyalatában találhatunk ilyen bútorokat.

A nagyobb tárolószekrények

Ahol nemcsak azon kell morfondírozni, hogy hová tegyük el a párnákat és takarókat, ott már egy nagyobb kerti szekrényre van szükség. Természetesen a kültéri szekrények esetében is különböző méretek léteznek, pont azért, hogy egy kisebb balkonra vagy teraszra is megtalálhassuk a megfelelőt.

A kerti munkálatok alkalmával rendszeresen előkerülnek a szerszámok, kisebb és nagyobb gépek.

A nagyobb elektromos vagy benzines eszközöknek már külön tárolóhelyiség szükségeltetik. A kisebbek és a kézi szerszámok viszont jól elférnek egy kinti tárolószekrény polcain, fiókjaiban.

Mivel ezek nagy része mind kint marad télire is a kertben, nélkülözhetetlen, hogy olyan anyagból készüljenek, amelyek bírják a strapát, és ellenállnak fagynak, korróziónak.

Mind a tárolópadok, -ládák, mind pedig a szekrények esetében az egyik legnépszerűbb anyag mostanában a műrattan. Ez a rattan utánzatú, elegáns küllemű anyag műanyag öntvényből készül, ezért nagyon stramm, erős. Viszont mivel nem igazi rattan, ezért nem szálasodik ki. Kinézetében ötvözi a műanyag és fa tulajdonságait.

A Curver-Lifestyle-nál számtalan műrattan bútort is találhatsz, így biztosan tudsz olyan praktikus terméket választani, amelyik illeszkedik stílusodhoz formatervezésben és színben.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások