Prima díjasok – Lezárult a 2019-es megyei Prima díj közönségszavazása. Már csak napok kérdése, és megtudjuk a végső győztesek nevét, hogy a tíz jelölt közül ki kapja meg idén a három megyei Prima díjat, és ki lesz a Közönségdíjas.

Píma díj

A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Bács-Kiskun megyei szervezete 15 évvel ezelőtt adta át az első területi Prima díjakat. Az elmúlt másfél évtized során számos megyénkben élő és tevékenykedő orvos, tanár, mérnök, művész vagy éppen sportoló vehette már át a díjat. Ez az erkölcsi elismerésen túl 1-1 millió forint pénzjutalommal is jár.

Az eddigi megyei Prima díjasok közül már három országos Prima Primissima díjassal is büszkélkedhetünk. Ők a további országos megmérettetés során is bizonyítani tudták kiválóságukat. A Csík zenekar 2010-ben, Mikulás Ferenc a Kecskemétfilm Kft. animációs stúdió alapító-igazgatója 2016-ban, dr. Farkas Gábor DLA építész pedig 2017-ben lettek Budapesten a Prima Primissimák, vagyis a kiválók közt a legkiválóbbak.

A 15 éves jubileumi Bács-Kiskun megyei Prima gála 2019. november 29-én kerül megrendezésre a kecskeméti Sheraton hotelben. Itt fény derül végre arra, hogy ki lesz a díjazott a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport valamely területén tevékenykedő 10 kategória győztes közül.

Az este folyamán kerülnek átadásra a megyei 2019. Év Vállalkozója díjak is, melyekkel a térségben működő és dolgozó sikeres vállalkozások ill. vállalkozók tevékenységét ismeri el a VOSZ megyei szervezete.

 

 

Hozzászólások