A Levendula Home sóklinikája egyedülálló sószobákkal várja a felnőtt és gyermek látogatókat egyaránt. A sóklinika kifogástalan színvonalon, az orvosi szakmában legnagyobb elismerésnek örvendő INDISO technológiáját alkalmazva kényezteti vendégeit. Rövid cikkünkben a Levendula Home sószobáit ajánljuk az olvasó figyelmébe.

 

Mire alkalmazható az Indiso Speleo sóterápia?

Alsó légúti betegségek, asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, CF, illetve az enyhébb felső légúti megbetegedések is eredményesen orvosolhatók az Indiso Speleo sóterápia alkalmazásával. A módszer legfontosabb összetevője egy kifejezetten finomra őrölt, speciális, magas koncentrációjú és tiszta hatóanyag. A segítségével a legapróbb hörgőcskék is elérhetők, aminek köszönhetően maga a hatóanyag az alsó légutakban is képes pozitív változást eredményezni.

A sóterápia jótékony hatásai

A légutakat érintő allergiában szenvedők számára az Indiso Speleo sóterápia jótékony hatása olyan, mint a sivatagban megfáradt vándornak egy oázis. A kezelésnek köszönhetően erősödik az immunrendszer és a szervezet regeneráló képessége, emellett pedig javul a tüdőkapacitás is.

Országos viszonylatban a legismertebb egészségügyi sóterápiának számít a Levendula Home sóklinikája, amely közel 100%-os ügyfél elégedettségnek örvend. Orvosi javallat és teljes kontroll mellett immáron 2007 óta eredményesen működik.

A hatékonyságot eredményesen növelő kiegészítő eljárásként Proetz kezelés, másnéven orrmosás is igényelhető. A sóbérlettel rendelkező páciensek ezen kiegészítő szolgáltatást kedvezményes áron kérhetik.

Hogyan vehető igénybe az Indiso Speleo sóterápia?

Sószobára és Proezt kezelésre is telefonon keresztül foglalható időpont, ehhez a 06-23-232-162-es telefonszámot kell tárcsázni. Fontos információ lehet, hogy szombati napokon kizárólag előzetes jelentkezés útján van lehetőség a sóterápia igénybevételére.

Bérlet vásárlására külön van lehetőség gyermekek és felnőttek esetén is. A sószoba árairól, illetve a különböző kedvezményes csomagokról a Levendula Home szolgáltatóház weboldalán tájékozódhat az olvasó.

 

 

Hozzászólások