Az advent tökéletes időszak arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a karácsonyra! Decemberben 13-án 20 órakor a budapesti MOM Sportban ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori, a hagyományos és a modern dalok ötvözésével.

 

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncert sorozat már novemberben elkezdődik, és december 13-án a MoM Sportban mutatják be a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus gregorián stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

A koncert estéjét meglepetések és a Karácsony Szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

A szerzetes ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülállóan izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….

Az Angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató gregorián kórushangzással elegyítik.

A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, teltházas turnékkal és kb. 2 millió lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik.

Tökéletes karácsonyi hangulat várható, a GREGORIAN jelenség létezik!

Jegyek itt kaphatók.

Forrás: eloadasok.com