Nyakunkon a nyár. Jó lenne kimozdulni, de ideálisan Budapesten vagy annak vonzáskörzetében maradni. Mivel a napok egyre melegebbek, a kimozdulós tervben a fürdési lehetőség, a gyógyfürdőzés mindenképp kell, hogy szerepeljen. Napjainkban az étkezést biztosító programok a kecsegtetőek, mert a kiránduláshoz mellékelt szokásos rántott húsos szendvics útravalónak már kezd unalmassá válni.

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a több száz éves múltra visszatekintő Rudas gyógyfürdőt. A fürdő felújításon esett át, a gyógyfürdő részleg kiegészült egy mai trendet követő, minden igényt kielégítő wellness részleggel és szaunavilággal is. Ezért a gyógyfürdő egy új szárnnyal gazdagodott, melyben a Rudas Bistro is helyett kapott.

Az étterem elnevezése ne tévesszen meg minket, nem egy felturbózott lángososról van szó. Egy gourmet színvonalú vendéglátó egységről beszélünk, melyről az étlapjuk átolvasása után magunk is meggyőződhetünk. Az étterem a modern magyaros konyha, a nemzetközi ízvilággal megfűszerezve minőségi alapanyagból elkészített ételcsodákat tálal elénk.

Az ajánlat részletei

A Rudas gasztro-wellness fantázianevű csomagjuk keretein belül egy egész napos kikapcsolódásban lehet részük a Rudas gyógyfürdőbe látogatóknak, az újonnan elkészült wellness és szauna részleg korlátlan használatával. A program teljes időtartama reggel nyolc és este 10 óra között tart. Az csomag bármelyik hétköznapon igénybe vehető.

A korszerűen berendezett és jól felszerelt profi étterem igazi ételkülönlegességekkel fogja a fürdőzés élményeit gasztronómiai utazással kiszínesíteni. A Rudas Bistro délelőtt tizenegy és este tíz óra között áll az éhes és szomjas vendégek rendelkezésére. A gördülékenyebb kiszolgálás érdekében előre egyeztessünk időpontot. Az ajánlatuk keretein belül háromfogásos a’la carte menüből választhatnak, melyeket pincérek szolgálnak fel. Az ételt egy pohár bor és házi készítésű gyümölcslé kíséri, zárásként pedig az alkoholmentes kávékülönlegességek közül választhat ízlése, kedve szerint.

A csomag a főszezon előtt bevezető áron, 14.990 Ft-ért elérhető. Előzetes egyeztetés alapján egyes esetekben lehetőség van a most megvásárolásra kerülő napi kikapcsolódást akár később, a főszezonban felhasználni. A Rudas gasztro-wellness kikapcsolódással meglephetjük önmagunkat is, ha már belefáradtunk a hétköznapok egyszínűségébe, sőt, magunkkal csalhatjuk a programra barátainkat is, hiszen ki szeret egyedül enni és borozni.

Születésnapokra, akár ballagásra is kedves és nem sablonos ajándéklehetőség. A Rudas Bistro csapata várja a gasztronómiai kalandorokat. Kisebb csoportok, de akár nagyobb létszámú társaságok előtt is nyitva állnak a kapuik. A Rudas Bistro tökéletes rendezvényhelyszín is, az esetleges extra vagy nem szokványos kérésekkel, igényekkel is bátran forduljon hozzájuk.

 

 

Hozzászólások