Főzzünk együtt a TV Paprikával! Ugyan a húsvéti ünnepeknek vége, de az ínycsiklandó ételek továbbra is boldogabbá tehetik a hétköznapokat. Legyen szó akár egy jó amerikai hamburgerről vagy egy egészséges és ízletes desszertről.

fozzunk egyutt a tv paprikaval

Jamie, Mry Berry, Jimmy

Április 20-tól két héten keresztül kódolatlanul teszi elérhetővé a TV Paprika műsorait az Antenna Hungária a MinDig TV nézőinek*. A Vidanet ugyanezen időszak alatt a digitális kábeltelevízió-előfizetői számára nyitja meg a csatornát. Így bárki válogathat a jobbnál jobb receptek közül, és meg is csinálhatja azokat akár Jamie Oliverrel vagy Havas Dórával közösen. Főzzünk együtt!

Ha már nagyon hiányoznak a közös főzések a barátokkal, akkor a „Jamie és Jimmy konyhai csatái”, valamint a „Jó szakács, rossz szakács” garantáltan jó társaságot teremt a konyhában. Közben Adrian Richardson séf és Rosie Mansfield táplálkozási tanácsadó különböző főzési stílusuk révén egy igazi gasztronómiai párviadalt hoz el a képernyőkre.

Adrian derékbőséget nem kímélő gazdag ételcsodák és hús iránti rajongása keveredik Rosie egészséges hozzávalók iránti szenvedélyével és a gyógyhatású élelmiszerek beható ismeretével. A végeredmény láttán igazi kihívás a nézőknek eldönteni, mit is válasszanak. Főzzünk együtt!

Tom Kerridge, a kétszeres Michelin-csillagos szakács régi ismerősként köszönti újra a TV Paprika nézőit. Segítségével megtudhatjuk, hogyan válnak a mindennapi ételek, mint a lasagne vagy a rizspuding olyan rendkívüli finomságokká, amilyeneket eddig még sohasem kóstoltunk. A „Tom Kerridge legjobb fogásai” igazi meglepetéseket tartogat, míg a „Tom Kerridge amerikai kajái” az Egyesült Államok legjobb receptjeit és ízeit mutatja be.

Végül egy kis nassolás sem maradhat el, a „Pepe egészséges desszertjei”-vel pedig még a vonalak miatt sem kell aggódni. Az egészséges csemegék mestereként ugyanis tudatosan és kreatívan válogat az alapanyagok közül. Célja, hogy az édességek ne csak kímélőbbek legyenek, de finomabbak is az átlagnál.

fozzunk egyutt

Havas Dóra

„Havas Dóra: Álmaim cukrászdája” pedig olyan édességek elkészítését mutatja meg a profiknak és a kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álomcukrászdájában garantáltan ott lennének a kínálatban.

*Felhívjuk MinDig TV nézőink figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik. Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

Gasztronómiával foglalkozó cikkeket itt és itt is olvashat a Montázsmagazinban.

Forrás: AMC Networks International

 

Hozzászólások