A költözés egy nagyon stresszes és költségigényes folyamat, így teljesen érthető, ha valaki igyekszik a lehető legkevesebb problémával megúszni egy ilyen áttelepedést. Erre a legjobb megoldást a költöztető cégek nyújtják. Sajnos nem kizárólag profi költöztető csapatok vállalnak ilyen jellegű feladatokat, hanem szakértelem, tapasztalat és megfelelő géppark nélküliek is. Ezért érdemes utánajárni, hogy a választott költöztető cég megfelel-e azoknak a követelményeknek, melyekkel kiszűrhetőek az inkompetens költöztetők.

koltozteto ceg

Tapasztalat mindenekelőtt

A költözködés manapság annyira mindennapossá vált, hogy egyre nagyobb a kereslet a költöztetők iránt. Ez pedig automatikusan magával vonzza az egyre nagyobb kínálatot is. A bővülő kínálatból találomra választani egy céget olyan, mintha orosz rulettet játszanál. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy vagy sikerülni fog az ingóságaidat sérülésmentesen átszállítani az egyik címről a másikra, vagy nem.

Ezért az első szempont, amit vegyél figyelembe költöztető cég választásánál, hogy az adott csapat rendelkezik-e kellő tapasztalattal, és ezt tudja-e igazolni. Például ha Budapesten belül költözöl, akkor kifejezetten fontos a gyakorlottság. Hiszen a főváros szűk utcáin a közlekedés, a nagy forgalom és a kétoldalt parkoló autók miatt eléggé körülményes lehet az átbútorozás folyamata.

Jó referenciák

Referenciát szerezni az internet világában az egyik legegyszerűbb feladat, hiszen vagy a Facebook-oldalon vagy a Google Cégemben biztosan találsz értékeléseket az adott cégről.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy az értékelések nem publikusak. De ez is nagyon jó jelzés, mivel így tudható, hogy valami valószínűleg nincs rendben az adott költöztetővel, ha nem meri felvállalni a megbízói véleményét a szolgáltatással kapcsolatban.

Megbízható géppark

Mivel a költöztetés teherautókkal történik, ezért fontos azok műszaki állapota is. Egy leharcolt tehergépjármű, melyet csak a Szentlélek tart össze, aligha alkalmas arra, hogy a féltett ingóságaidat biztonságosan elszállítsa egyik pontból a másikba. Ezért figyelj erre, hogy a költöztető cég fiatal és láthatóan megbízható autókkal rendelkezzen, hiszen ez is egy fontos tényező.

Megbízhatóság és profizmus

Nagyon sokat elárul egy költöztető cégről, ahogy a leendő ügyfeleivel bánik. Sajnos sok olyan cég van, amelyik az ügyfelet csak egy zavaró tényezőnek tartja. Ez a telefonos és a személyes megbeszélések alkalmával egyértelműen kiderül.

Ezért érdemes addig keresni, amíg egy olyan céget nem találsz, ahol valóban partnerként kezelnek. Egyeztetik veled a szükséges lépéseket, figyelembe veszik a speciális kéréseidet, és mindent megtesznek azért, hogy elégedett ügyfelük legyél.

Ha te is mostanában költözködsz, és szükséged lenne egy megbízható cégre, akkor vedd fel a kapcsolatot a Visszuk.hu csapatával!

 

(Szponzorált cikk)

 

Hozzászólások