Fogbeültetés Kecskeméten – Ha nem elégszünk meg a hagyományos fogpótlással, és minőségi ellátásra van szükségünk, akkor érdemes felkeresni a Dent-A-Lux Fogászat fogszakorvosi rendelőt Kecskeméten. A hiányos fogsor a hétköznapokban is rengeteg kellemetlenséggel jár, problémát jelenthet az étkezés, nehézkes lehet a rágás. Ez hosszútávon nem fenntartható állapot, így forduljunk mielőbb szakorvoshoz.

fogbeultetes

Részleges vagy teljes foghiány esetén a fogimplantátum olyan rögzített fogpótlási lehetőséget kínál, amihez nem kell a foghiányt határoló, egészséges fogainkat feláldozni. A fogakat nem kell lecsiszolni, hogy a fogpótlást el lehessen készíteni. A kivehető fogpótlással szemben pedig jóval inkább a saját fogainknak érezhetjük a beültetett implantátumot.

Kecskemét belvárosában a világ legnagyobb fogimplantátum gyártójának, a svájci Straumann-nak referencia rendelőjeként működik a Dent-A-Lux Fogászat. Dr. Kőhalmi Tamás vezeti, ahol a 27 éves tapasztalatnak, illetve a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően világszínvonalú ellátásban részesülnek a páciensek.

A Dent-A-Lux Fogászaton prémium minőségű fogbeültetésre van lehetőség akár közvetlenül a foghúzás után.

Ami szintén a Straumann-nal való együttműködés eredménye, és amivel lerövidül a foghiánnyal töltött idő. Az implantátum beépülésére 100 százalékos garanciát vállal a fogászat. A beültetett fogimplantátumra és alkatrészeire a Straumann nemzetközi élettartam „örökélet”, a fogászaton használt másik típusra, az SGS Dental fogimplantátumra 15 év garancia jár.

A fájdalommentes kezeléseket az állandó fejlődés és a naprakész tudás biztosítja a Dent-A-Lux kecskeméti fogászatán. Ahol rendkívüli technológiai, valamint a Straumann-nak köszönhetően világelső anyagokkal való felkészültség jellemző, ami magas technikai tudással párosul.

A modern fogpótlás a korszerű anyaghasználatnak és megmunkálásnak az eredménye. Kecskemét szívében a világelső svájci cég teljes termékpalettája elérhető, így a különleges szépségű és egyedülálló tartósságú fogpótlások, ezáltal is növelve a több mint 9000 elégedett páciens táborát.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások