Farkasházi Réka idén is megadja a módját az ünneplésnek. A koncertre és a karácsonyra már december 1-től lehet hangolódni. A karácsonyi várakozás időszaka különösen fontos azok számára, akik szívesen segítenek nemes ügyekben.

farkashazi reka


Ha egy szóval kellene válaszolni a kérdésre, hogy mitől igazi a karácsony, biztosan sokan sokfélét mondanának.

Hiszen életkortól és élethelyzettől is függ, hogy még az ajándék, a fenyőfa, a szaloncukor, a mézeskalács, a hókifli, a csillagszóró számít-e igazán, vagy mindezt megelőzi már a szeretet, a békesség és az együttlét fontossága.

Farkasházi Réka egészen biztosan tudja a titkot.

Vagy legalábbis énekelni gyakran szokott róla, hiszen az Igazi karácsony a címadó dala annak az albumnak, amelyért zenekarával másodszor is elnyerte a Fonogram-díjat.

A zenei anyag Boldizsár Ildikó csodaszép meséjével jelent meg, a könyv és CD pedig idén aranylemez is lett. A címadó dalból idén a Mosoly Alapítvány felkérésére a napokban készül el egy vadonatúj klip, amelyben bárki elmondhatja, hogy neki mitől igazi a karácsony.

Pontosabban leírhatja, hiszen a klipben kezeket, kézírásokat és a karácsonyra jellemző szavakat szeretnének az alkotók viszontlátni.

„Egy igazi közösségi klipet szeretnénk létrehozni” – mondja Réka. – „Arra buzdítunk mindenkit, hogy ragadjon ceruzát, tollat, krétát, filctollat és írja le azt az egyetlen szót füzetbe, papírlapra, táblára, falra, amelytől neki igazi a karácsony. Akkor is, ha egyébként évek óta énekelem, hogy „bennünk az igazi karácsony a szeretet ünnepén”, én is ragaszkodom sok külsőséghez az ünneppel kapcsolatban.

Imádom a karácsonyi hangulatot, a dekorációkat, az illatokat, a fényeket, a szertartásokat. A gyerekeimmel már december elejétől készülődünk, kézműveskedünk, mézeskalácsot díszítünk. Tavaly elmaradtak a koncertjeink ebben az időszakban, de idén szerencsére úgy tűnik, hogy azért talán elég sok helyre eljutunk személyesen is. December 12-én a hagyományok szerint dupla karácsonyváró koncertet tartunk a MOM Kultban.”

A koncertre és a karácsonyra azonban már december 1-től lehet hangolódni.

Egy különleges online adventi kalendárium lapozható fel, amelyben ezúttal nem csokoládé, hanem dal, vers, mese lapul majd Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar előadásában.

Felcsendülnek nagyszerű karácsonyi dalok, és meghallgathatunk sok kedves karácsonyi hangulatú mesét, verset is. Az adventi kalendárium napi epizódjait a Mosoly x eMAG Köszönet Program oldalán lehet megtekinteni.

„Immár második éve stratégiai partnerként segíti terápiás munkánkat az eMAG Magyarország, Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb online kereskedelmi áruháza. Példaértékű módon a vásárlói a megrendelés során lehetőséget kapnak arra is, hogy a Mosoly Alapítványt egyszerűen, egy kattintással támogathassák” – kezdi Adorján Katalin, az alapítvány vezetője.

„Ezt a bizalmat szeretnénk ezúton is megköszönni. Így az év utolsó, sokak számára legszebb hónapjában ismét egy olyan eszközt választottunk, amelyet terápiánk során is sokat használunk a súlyosan vagy tartósan beteg gyermekek pszichés állapotának segítésében. Zene és mese, ezt adjuk most decemberben a Köszönet Programban ajándékba, eddigi és jövőbeli támogatóinknak egyaránt.”

A karácsonyi várakozás időszaka különösen fontos azok számára, akik szívesen segítenek nemes ügyekben. Itt a támogatás egészen egyszerűen leadható, a kiválasztott termékek megvásárlásánál szabadon választott támogatási összeggel is növelhető a kosárérték.

„Boldog és büszke vagyok, hogy a dalainkkal és a produkciónkkal mi is részesei lehetünk a Köszönet Programnak” – mondja Farkasházi Réka.

„Bennünk az igazi karácsony csak szebb és ragyogóbb lesz, ha adni tudunk és ha gondolunk és figyelünk másokra is. És arra is, hogy az ünnepek mellett a hétköznapokra is jusson elég figyelem és szeretet.”

 

Forrás: Arteregó Kft.

Hasonló cikkünk:

Online adventi kalendáriummal készül Farkasházi Réka

 

Hozzászólások