Szeretettel hívnak és várnak mindenkit, akit érdekel egy igazán gazdag és felemelő történet a nyomorról, a reményről és az Istenből fakadó új élet lehetőségéről. A bemutató helyszíne: Premier KultCafé Mozi (1085 Budapest, Üllői út 2-4.) A vetítés időpontja: 2017. március 25-26-án 18.00 és 20.00 órától. A belépés előzetes regisztrációhoz kötött, mely ezen az űrlapon tehető meg. Jelöljük, hogy melyik vetítésre szeretnénk jönni.

Nehéz megmondani, mitől is vagyunk boldogok. Sokszor talán éppen mi magunk állunk saját boldogságunk útjába azzal, hogy foggal-körömmel ragaszkodunk valamihez, ami tulajdonképpen nem is a mienk.

20 évvel ezelőtt egy francia nővér különleges meghívást kapott Istentől. Nem sokkal később, félretéve addigi életét, a Fülöp-szigetekre indult, hogy egy missziót alapítson az ottani hátrányos helyzetű fiatalok számára.

Ez alatt az idő alatt Európa egy másik részén, Magyarországon is megfogant valakiben ugyanez a gondolat. 1997 októberében Fabian Edith Mirjam és Sophie nővér megalapították az ACAY missziót Manilában, a Fülöp-szigetek fővárosában.

Új missziós közösségük pedig a Mária Misszionáriusai elnevezést kapta. Küldetése a mai napig ugyanaz: Reményt adni azoknak, akiket minden reménytől megfosztottak.

A shoeshine.hu stábja készítette el azt a filmet, mely először hozza elérhető közelségbe Európa és Magyarország számára is az ACAY Misszió megrendítő szolgálatát Ázsiában. A Manilában forgatott film elkészült, a 2016 év elején indított közösségi finanszírozáson alapuló kampány sikerrel zárult, és a Faces of Love című dokumentumfilm bemutatásra készen áll.

A film készítői hálásan köszönik mindazoknak a segítségét, akik anyagi és szellemi támogatásukkal hozzájárultak a film megvalósulásához! Együtt egységben képesek lehetünk nagy dolgokra…

Sophie nővér Franciországból Budapestre utazik a nyilvános vetítésre, hogy személyesen is találkozhassatok vele.

 

A film előzetese ITT látható. További információ pedig ITT

 

 

 

 

 

Hozzászólások