Fábián Edit Miriam missziós nővér újévi levele Manilából – Kedves Barátok, Ismerősök! Nagyon nagy szeretettel emlékezem meg mindenkiről Manilából, minden barátról, családtagról és ismerősről, akik közel állnak hozzám vagy a missziónkhoz. Az újesztendő kezdetén imádkozom értetek, és kérem az Úristent, hogy adjon sok-sok örömet, békét, és védjen meg mindnyájunkat minden veszedelemtől.

Karácsonyozás a fiataljainkkal

Köszönöm a sok biztatást, amit tőletek kapok, kapunk a missziós munkánkért, és remélem, hogy egyszer el is tudtok látogatni hozzánk a Fülöp-szigetekre személyesen is, hogy átélhessétek egy kicsit mindazt, amit és ahogyan mi élünk a fiatalokkal és családjaikkal.

Nagyon sok csodának vagyunk tanúi a misszióban, a filippino nép minden szenvedés és nehézség ellenére bátran ki tud hitben és reményben tartani, és ha segíti őket valaki, talpra tudnak állni.

Kívánom, hogy mindnyájan kitartsunk a jóban és kerüljük a rosszat minden erőnkkel és akaratunkkal ebben az Új esztendőben is, hogy mindnyájunk környezetében a világ békésebbé és örömtelibbé váljon!

Önkéntes fordítókat keresünk hírleveleink fordításához!

Gondolom, sokan láttátok már a Shoeshine TV filmjét rólunk, a “Szeretet Arcait”, The Faces of Love címűt. Ha van megosztani való gondolatotok a filmről, vagy észrevételetek, szívesen fogadjuk a megosztását. Írhattok nekem is erről magyarul vagy angolul, hogy meg tudjam a többiekkel is osztani.

Itt küldöm angolul a novemberi, a múlt évi utolsó missziós levelet és újévi üdvözletünket. Sajnos, még sok minden nincs rólunk magyarra fordítva.

Online önkénteseket keresünk, akik tudnának segíteni a fordításban vagy franciából vagy angolból magyarra, hogy otthon is többen tudjanak rólunk olvasni. Főleg azért, mert a film által sokan érdeklődnek, és szeretnének többet tudni rólunk, vagy tudnának akár segíteni is önkéntesként, vagy anyagilag, lelkileg.

Köszönetnyilvánítás és segítségkérés

Szükségünk van a jóakaratú emberek imáira és segítségére, hogy tovább tudjuk vinni a missziót, ami nem mindig könnyű, de sok örömet is ad.

Isten áldásával: Fábián Edit nővér

 

 

Hozzászólások