Közönség előtt ad koncertet a MÁV Szimfonikus Zenekar a kecskeméti kulturális központban. Védettségi igazolvánnyal jöhetnek a nézők.

mav szimfonikus

Hallgassa élőben a koncert helyszínén, vagy akár online a Filmharmónia Magyarország és a Hírös Agóra közös szervezésében megvalósuló MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjét május 4-én, kedden 19:00 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban Kecskeméten. A karmester az izraeli származású Daniel Boico, aki a 2019/2020-as évad óta a zenekar művészeti vezetője.

A dirigens számos világhírű koncertteremben színpadra lépett már, és világszinten elismert formációkat vezényelt. Sosztakovics 2. gordonkaversenyét Szabó Ildikó csellóművész közreműködésével hallhatják.

Előadók:

MÁV Szimfonikus Zenekar

Szabó Ildikó – cselló

vezényel: Daniel Boico

Műsor:

Stravinsky: Pulcinella szvit

Sosztakovics: 2. G-dúr gordonkaverseny, op. 126.

Prokofjev: 1. D-dúr (“Klasszikus”) szimfónia, op. 25.

Az előadás élőben, a helyszínen is megtekinthető!

Jegyek válthatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában:Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.; +36 76 503-880,  valamint online ezen az oldalon.
Jegyár: 4.900 Ft.
Kodály Filharmónia bérlettel rendelkezőknek az előadás megtekintése ingyenes. A helyfoglalás a – 3. és 8. sor kivételével – érkezési sorrendben történik.
A jegyek kizárólag a helyszínen bemutatott védettségi igazolvánnyal együtt jogosítanak belépésre, mely a személyi igazolvány bemutatásával érvényes.

Amennyiben mégis inkább otthona kényelméből élvezné az előadást, látogasson el a Filharmónia Magyarország YouTube csatornájára, ahol május 4-én 19 órakor élő közvetítésen követheti a hangversenyt.

forrás: Hírös Agóra

 

Egy korábbi hangversenyükről itt olvashatnak.

 

 

Hozzászólások