Együtt PLACC a Frankel Leó utcában – Első alkalommal debütál Budapesten a Frankel Leó utcában egy közösségi összefogást példázó piknik, az “együtt PLACC”. Az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói összefogva a PLACC közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel, egy délutáni-esti nyüzsgő programra invitál és lát vendégül mindenkit.

Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége, amely kutya-, ember- és családbarát programokkal és nyitottsággal várja azokat, akik egy kicsit együtt akarnak lenni. A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.
A PLACC Közösségi vásár pedig kutyás tematikával is várja a piknikezőket az utca különböző szakaszain, helyein, ezzel teret, ismertséget nyújtva a kerületi kiállítóknak is, tervezőknek, dizájnereknek és portékáiknak. Emellett utcaművészekkel is találkozhatnak.
Az EB OVO Egyesület tagjai pedig mindezt úgy teszik kutyabaráttá, hogy oda a kutyások és nem kutyások is szívesen érkezzenek.

Érdemes követni az eseményt

Helyszín: Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasz
Időpont: Július 25. csütörtök 16-22 óráig

 

Várjuk szeretettel!

 

 

Hozzászólások