Az NKA Cseh Tamás Program és a Szerencsejáték Zrt. pályázati felhívása.

Ifipark_palyazat_szorolap_A5-1
Az NKA Cseh Tamás Program és a Szerencsejáték Zrt. pályázatot hirdet Egy estém az Ifiparkban… címmel. A szervezők december 23-ig várják a Budai Ifjúsági Parkkal kapcsolatos visszaemlékezéseket. A legjobb történetek beküldői különleges tárgyjutalomban részesülnek, sőt, írásaik bekerülhetnek a Volt egyszer egy Ifipark… című kiállítás katalógusába is.

Odabenn, a Parkban sörhabtól pecsétesek a csíkos büféterítők, Rajnák Laci bácsi sameszai pedig eltökélten vizezik a pult mögött a könnyű világost. A lányok – tudjuk – titokban mind Fenyő Mikibe szerelmesek, a fiúkat pedig Koncz Zsuzsi veszi le a lábukról. A Nagyfa tövében valaki egy Liversing-dalt dúdol, cimborája közben csöveskoktélt kever…

Így is kezdődhetett akár egy este az Ifiparkban, de még ezerféleképp! Az NKA Cseh Tamás Program Egy estém az Ifiparkban… címmel kiírt pályázata arra buzdít mindenkit, aki megfordult a beat-korszak legfontosabb szórakozóhelyén, hogy foglalja írásba legszebb Parkos emlékeit. A Várkert Bazárban rendezett, nagy sikerű Volt egyszer egy Ifipark… című kiállításhoz kapcsolódó felhívásra jelentkezőktől saját történeteket, emlékeket várnak a szervezők, de nemcsak az egykori Ifiparkereknek, hanem a fiatalabb generációnak is lehetősége nyílik pályázni szüleik, nagyszüleik, idősebb ismerőseik történeteinek lejegyzésével.

 

A legfeljebb egy oldal terjedelmű, 12-es betűmérettel szedett történeteket az ifipark@varkertbazar.hu e-mail címre várják. Az írások beérkezési határideje 2015. december 23-a éjfél.
A legjobb sztorikat beküldőket egyedi Ifiparkos ajándéktárgyakkal jutalmazzák, a legkiemelkedőbb elbeszélések pedig a Volt egyszer egy Ifipark… című tárlat katalógusába is bekerülhetnek.

 

Forrás: Cseh Tamás Programiroda

 

Hozzászólások