Dübörög a kedvezményes KKV-finanszírozás – Kecskemét az MFB Pontok harmadik állomása a rendezvénysorozaton belül. Helyszín: Hotel Három Gúnár rendezvényház. Időpont: október 19. csütörtök 14.30-16.30.

Eőry Gábor ügyvezető igazgató, MFB Zrt.

  • Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket?
  • Hogyan néz ki az igénylés folyamata, és kiktől várhatnak szakértői segítséget a kkv-k?
  • Milyen feltételeknek kell megfelelniük, hogy ezeket a kedvezményes finanszírozási megoldásokat ténylegesen megkaphassák?
  • Mire kell figyelni a projektek megvalósítása és a kapott finanszírozás visszafizetése során?

Ezekre, és még számos fontos gyakorlati kérdésre is választ kapnak a résztvevők a Portfolio új országos rendezvénysorozatán, amelynek keretében Győrbe is ellátogatnak október 17-én, hogy szakértők segítségével célirányos tájékoztatást adjanak az MFB Pontokon elérhető kedvezményes finanszírozási lehetőségekről.

Jelenleg több ilyen kedvezményes finanszírozást nyújtó termék is nyitva áll, de a nagy érdeklődés miatt a szabad keretek folyamatosan apadnak. Emiatt azoknak a cégeknek, amelyek például informatikai, élelmiszeripari, K+F+I, vagy infokommunikációs területen tevékenykednek, és még a 2014-2020-as uniós ciklusban gondolkodnak kedvezményes finanszírozásban, mindenképpen érdemes ellátogatniuk, hogy első kézből kapjanak információkat a rendelkezésre álló konstrukciók pontos tartalmáról, célrendszeréről és az igénylés teljes menetéről is.

A délutáni program során a Magyar Fejlesztési Bank szakértője és az MFB Pontokat üzemeltető konzorcium képviseletében a Takarék Csoport szakértői a legkülönbözőbb konkrét kérdésekre is választ tudnak adni a rendelkezésre álló konstrukciókról.

 A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött ITT
 A Portfolio honlapján további információ található.