Detektívnek állt egy angol apáca! Bonifácia nővér robogón száguldva oszt igazságot egy rejtélyes angol kisvárosban – különös eseteiről szeptember 28-tól a Duna nézői is értesülhetnek: a széria országos tévépremierben debütál a csatornán.

Újabb lebilincselő brit sorozattal bővül a Duna műsorkínálata: szeptember végétől minden szerda este a Brown atya testvérsorozata, a 2022-es Bonifácia nővér rejtélyes esetei várja a nézőket.

Az új tévésorozat jól illeszkedik a csatorna tematikus szerda estéihez, hiszen felfokozott érzelmeket ígér. Az országos tévépremierben megjelenő 10 részes sorozat helyszíne egy angol kisváros, Great Slaughter, főszereplője pedig egy merész apáca (Lorna Watson), aki egy tűzpiros, oldalkocsis robogón száguldva ered a helyi bűnesetek nyomába.

A detektívtörténet valódi időutazást ígér.

Az 1960-as években játszódik, amikor a helyszínelés tudománya központi jelentőségűvé vált a rendőri munkában. Bonifácia nővér önkéntes bűnüldöző detektívmunkája során tett tudományos megfigyelései pedig kulcsfontosságúnak bizonyulnak a rendőrség számára a nyomozások során.

detektiv

Noha az apácának „munkaköri kötelessége” a megbocsájtás, igazi detektívként, páratlan érzékkel göngyölíti fel azokat a titkokat és gaztetteket, amelyeket a bűbájos kisváros lakói igyekeznek elkendőzni mások szeme elől.

Bonifácia nővér rejtélyes esetei – szeptember 28-tól, szerdánként
20.50-től a Dunán!

Érzelmekkel teli esték – minden szerdán a Dunán!

 

Forrás: MTVA Sajtó és Marketing Iroda

 

A Duna TV régebbi műsoráról itt adtunk hírt.

 

Hozzászólások