Csuja László rendező és Nagy V. Gergő forgatókönyvíró is Kecskemétre látogat február 14-én, mivel a Virágvölgy című film nyitja a Hírös Agóra Filmklub tavaszi sorozatát. Az alkotókkal Dr. Varga Zoltán filmesztéta beszélget a Kulturális Központban.

A Virágvölgy, annak ellenére, hogy amatőr szereplőkkel forgatott film, már bizonyított, hiszen a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri díját hozta el. A történetben Bianka hirtelen gondolattól vezérelve ellop egy csecsemőt, mert azt gondolja, hogy nála jobb helyen lenne. Mellé szegődik egy jószívű fiú, Laci, aki megpróbál otthont teremteni számukra. Mi lesz ebből a kiinduló helyzetből? Az biztos, hogy egy fordulatos és tanulságos film.

A Hírös Agóra Tavaszi Filmklub sorozatában ugyancsak sokrétű válogatást láthat a közönség, áprilisig hétről-hétre 10 filmet nézhetünk meg a Kulturális Központ színháztermében. Dokumentumfilm, vígjáték és dráma is megjelenik a kínálatban. Kiváló, heti fix közös időtöltésnek ígérkezik barátokkal, családdal, vagy munkatársakkal. Bérlettel pedig különösen kedvező áron nézhetünk filmeket nagyvásznon, amit semmilyen otthoni tévézés nem tud felülmúlni..
A filmklub teljes műsorát megtalálod ITT.

FILMELŐZETES

 

 

A Tavaszi Filmklub programunkhoz kapcsolattartó:
Csenkiné Túri Edit – mozi vezető
+3630/948-0890

 

 

Hozzászólások