Rekordszámú szavazattal zárult a Csapatos Csapatás, az 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő online szavazós játéka. Ennek során a még versenyben lévő csapatok fotóikkal gyűjtötték a szavazatokat. A legtöbb szavazatot begyűjtő csapat minden tagja 1 db bluetooth fülhallgatót nyert, sőt a szavazók között is kisorsolásra került 1 db bluetooth fülhallgató.

Ahogy minden évben, az 5letből jövő! ötödik évada is meghirdette a Csapatos Csapatás versenyt.

A szurkolók közel két héten keresztül szavazhattak kedvenc csapatuk fotójára. A pandémiás helyzet ellenére, a verseny eddigi történetében egyedülálló, hogy a negyedik mérföldkő végéhez közeledve még mindig 27 csapat több mint 100 diákja van versenyben az 1+1 millió forintos fődíjért. Ráadásul az idei Csapatos Csapatás nyereményjátékon rekordszámú szavazat érkezett be, vagyis évről évre többen követik a mára országos, sőt határon túli méreteket öltő vállalkozói vetélkedőt.

csapatos csapatas

A 3810 szavazó közül 1028-an tették le voksukat a székelyudvarhelyi Gazdakós csapata mellett, így ők lettek a bluetooth fülhallgatók szerencsés nyertesei. A szavazók között történt online sorsolás eredményeként pedig egy lelkes szurkolót is megajándékoztunk!

Gratulálunk a nyerteseknek!

A verseny további izgalmas fordulóiért és a hátra lévő nyereményjátékokért kövessetek bennünket a weboldalunkon, a facebookon és az instán!

 

AIPA Nonprofit Közhasznú Kft.

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások