A nyár ellenére nem állunk le! 🙂 Ezúttal is igyekeztünk számos hasznos lehetőséget, programot egy csokorba szedni rendszeres olvasóinknak. Egyebek mellett ajánljuk figyelmetekbe a Családbarát munkahely pályázatot és legfrissebb karriergyűjteményünket. Várunk benneteket a Nők a csúcson című programunkra, amelynek keretében színes szappanbuborékokkal fújjuk tele a Benkó-dombot, és még nem késő csatlakozni a kecskeméti jótékonysági tanszergyűjtéshez, hogy az iskolakezdésre minél több rászoruló gyerkőcöt tudjunk megajándékozni a Varázstáskából.

CSALÁDBARÁT MUNKAHELYEK KIALAKÍTÁSÁNAK ÉS FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

csaladbarat munkahely

Hétfőig (augusztus 3.) lehet jelentkezni a Családbarát munkahely pályázatra, amelyen akár ötmillió forint támogatást is kaphatnak a cégek családbarát intézkedések megvalósítására. A tizedik alkalommal meghirdetett díjra kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek pályázhatnak mindenféle családbarát gyakorlattal. A cégek gondolhatnak például a kisgyermekesekre vagy az idősebb, beteg szülőket, nagyszülőket gondozókra.

Részletek 

 

NŐK A CSÚCSON: EZT FÚJHATOD!

Néhány nap múlva ismét felsétálunk a Dombra, ahol vendégünk lesz egy kecskeméti apuka, aki minden erejét és tudományát bevetve megpróbál nekünk óriásbuborékokat kreálni a csúcson. 🙂

Tartsatok velünk, hozzátok a gyerekeket is, és persze a buborékfújókat se felejtsétek otthon!

Időpont: 2020. augusztus 6., csütörtök 17.00

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont (6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 7.)

Az esemény részletei 

Jelentkezés 

VARÁZSTÁSKA – JÓTÉKONYSÁGI TANSZERGYŰJTÉS KECSKEMÉTEN

Varázstáska néven jótékonysági tanszergyűjtést hirdetett Kecskemét önkormányzata számos civil szervezettel: a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettel, a CSAKPont-tal, az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvánnyal, a Kecskeméti Egyszülős Klubbal és a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli tagjaival összefogva.

A kezdeményezés célja megkönnyíteni a vírushelyzet miatt anyagi nehézségekkel küzdő családok iskoláskorú gyermekeinek tanévkezdését. A Varázstáska augusztus 25-éig hat kecskeméti helyszínen „lesz nyitva”. Az áruházakban a tanszerek gyűjtésére alkalmas dobozokat, illetve tájékoztató szórólapokat helyeztünk ki, és önkéntesek segítik a vásárlók tájékoztatását.

A kezdeményezést pénzadománnyal is lehet támogatni, illetve önkéntes szolgálattal, melynek keretében a fiataloknak közösségi szolgálat igazolására is van lehetőség. Vállalkozók, vállalkozások, munkahelyi közösségek, baráti társaságok egy-egy gyermek tanszerlistáját is megvásárolhatják, amelyet a csak.kecskemet@gmail.com címre írt levélben igényelhetnek.

Kérjük, akinek lehetőségei engedik, csatlakozzon a gyűjtéshez, és támogassa a kezdeményezést!

Az eseményről bővebben 

csaladbarat

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS E-LEARNING

Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, vagy akár már el is indítottál egyet, akkor számodra is hasznos lehet a Vállalkozóvá válást elősegítő ismeretek elsajátítása című, háromrészes online tananyagunk, amelyet előzetes regisztrációt követően ingyenesen elvégezhetsz. A tananyag az önismereti alapoktól indulva foglalkozik a vállalkozás tervezésével és az alapítással.

Igénylés 

KARRIERLEHETŐSÉGEK GYŰJTEMÉNYE

A kecskeméti Család- és KarrierPONT weboldalán hétről hétre összegyűjtjük a legfrissebb karrierlehetőségeket, a hagyományostól eltérő foglalkoztatási állásajánlatokat. Bízunk benne, hogy az aktuális kínálatban mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő lehetőségeket!

Az aktuális állások elérhetősége 

VÁRJUK MUNKÁLTATÓK CSATLAKOZÁSÁT CSAPATUNKHOZ!

csaladbarat

Kép – illusztráció

A kecskeméti Család és KarrierPONT-ban a munkáltatók képviselőit is örömmel várjuk. Szeptemberi témánk az „Apabarát munkahelyek” lesznek, amelyről később részletesebben is hírt adunk.

Amennyiben munkáltatóként vagy munkáltató képviselőjeként felkeltette a téma az érdeklődésedet, kérjük, jelezd nekünk e-mailben a csak.kecskemet@gmail.com címen.

NYITVA vagyunk

A kecskeméti CSAKPont irodában előzetes időpontegyeztetést követően elérhetőek az alábbi INGYENES tanácsadások:

✅ pszichológiai tanácsadás Leskovics-Ortelli Andreával

✅ jogi tanácsadás dr. Szabó Ákossal

✅ mentálhigiénés tanácsadás Czinkóczi-Dori Szilviával

✅ szociális tanácsadás Nagy Renátával

✅ vállalkozásalapítási tanácsadás Pajkó Andreával.

A tanácsadás igénybevételének menete:

– a jelentkezéseket a csak.kecskemet@gmail.com e-mail címre várjuk a téma, illetve a szakértő megjelölésével, valamint telefonszám megadásával

– ezt követően telefonon egyeztetünk időpontot az érdeklődőkkel.

Online elérhetőségeink:

– https://www.facebook.com/Csal%C3%A1d-%C3%A9s-KarrierPont-Kecskem%C3%A9t-183554975623798/

– https://www.nokcsaladmunka.hu/

Sürgős esetben hívjatok bennünket a +36 76 737 193-as vagy a +36 20 331 7735-ös telefonszámokon!

csaladbarat

Forduljatok hozzánk bizalommal! Terveinkről, rendezvényeinkről és kezdeményezéseinkről továbbra is hírlevelekben, honlapjainkon és Facebook-oldalunkon számolunk be, adunk tájékoztatást. Figyeljétek híradásainkat!

A kecskeméti CSAKPont csapata nevében:

Szász Angéla

Kecskeméti Család- és KarrierPONT
cím: 6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.
telefonszám: +36 76 737 193
e-mail: csak.kecskemet@gmail.com
web: https://www.nokcsaladmunka.hu/
Facebook-oldal: www.facebook.com/Család-és-KarrierPont-Kecskemét-183554975623798/

 

Kapcsolódó cikkünk:

Nyári tanácsok, segítségnyújtás a KarrierPontnál

 

 

Hozzászólások