2019-ben is folytatódik a “Család és munka összeegyeztetése” című nagy sikerű programsorozat, mely az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, valamint a Lelkesítő Ökumenikus Családterápiás Műhely közös szervezésében 2018. őszén indult. Az előadássorozat az EFOP -1.2.1 számú „Védőháló a Kecskemét és kistérsége családjaiért” elnevezésű pályázat keretén belül szerveződik a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár épületében.

Napjaink egyik legfontosabb, mégis legszűkösebb erőforrása az idő. A rohanásban, a kínált programok sokaságában komoly logisztika, hogy megmaradjon a család együttlétének minőségi ideje. Van elegendő időnk a munkára, közösségre személyes és családi szinten? Házastársként, nőként, férfiként sok elvárás tölti be a 24 órát. Mennyiben más a férfi és női munka? Hogyan éljük ezt meg szülőként a gyermekeinkkel? Felelősség az időbeosztás megtanítása is. Vannak-e a családban „szállóvendégek”, „cselédek”, „diktátorok”, vagy más szerepek?

Ezúttal – 2019. január 22-én, kedden 17:00 órától – „Van férfi és női munka? Hogyan egyeztethető össze a családi élet és a munkabeosztás?” témát járják körül az előadók.

Együttgondolkodásra, jó gyakorlatok átadására hívnak és várnak minden érdeklődőt nagy szeretettel a szervezők. Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes előadáson való részvétel előfeltétele az ESZA kérdőív helyszínen történő kitöltése.

Kapcsolat: lelkesito.csalad@gmail.com e-mail címen.
Időpontokról, előadókról további információkat találnak ITT

 

Hozzászólások