Szeptember 11-én szimfonikusokkal kísért koncertjét adja Caramel a Margitszigeti Szabadtéri Színházban. Ezúttal CARAMEL SIMFONICA II. címmel várja egy feledhetetlen estére rajongóit a Fonogram-díjas énekes. Molnár Ferenc Caramel koncertjének fő különlegessége, hogy a népszerű és hiteles művész szerzeményeit, a régi és új dalokat, duetteket klasszikus hangszerelésben hallhatja a nagyérdemű.

caramel

Fotó: Tóth Milán

A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át szimfonikusokra, nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja teszi teljessé.

„Szeptember 11-én ismét a Margitsziget különleges helyszínéhez illő koncerttel készülünk. Egy kicsit romantikusabb, egy kicsit emelkedettebb estére, hisz a hely hangulata miatt ez a letisztultság is belefér. Nem könnyű ennyi év dalaiból egy olyan csokrot összeállítani, amiben mindent odaadhatok a közönségnek, amit szeretnék, és amit szeretnének, ráadásul teljesen új szerzeménnyel is készülök” – árulta el Caramel az előadásról.

caramel

Bővebb információt itt talál.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. A sikere másfél évtized múltán is töretlen, a zenei és a közélet kiemelkedő szereplője.

Dalai fülbemászóak, mély érzéseket ébresztenek a hallgatókban, szövegei mindannyiunkat megszólítanak, kiemelnek a hétköznapokból.

Szöveg és képek forrása: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

Magazinunk kapcsolódó cikkét itt olvashatja.

 

Hozzászólások