Bohém programok az elkövetkezendő négy hétre:

1. 2017. november 16-án, csütörtökön 19. 00 órakor Bohém-klub lesz Budapesten a Kulteában. Ezúttal Korb Attila választja ki a műsort, az ő Bohém-kedvenceit játsszák. Cím: 1036 Bp., Korona tér 1. (www.kultea.hu)

Bohém Ragtime Jazz Band

2. December 3-án, vasárnap 18.00 órakor kezdődik az első JAZZLEGENDÁK című Bohém-jótékonysági koncert a kecskeméti Hírös Agórában. A koncertet ezúttal a JAZZFŐVÁROS fesztivál javára rendezik. Vehetsz jegyet, támogatói jegyet, sőt támogatói EXTRA jegyet is. Ez utóbbi új dolog, a tavalyi JAZZFŐVÁROS filmje jár hozzá ajándékként pendrive-on és DVD-n! Jegyvásárlás a Bohém WebáruházbanBérlet is van a három JAZZLEGENDÁK koncertre, sima (nem támogatói) jegyet és bérletet a helyszínen is válthatsz (Hírös Agóra, Kecskemét, Deák tér 1.)

3. December 9-én, szombaton Boogifeszt Győrben – Dániel Balázs fergeteges boogie-fesztiválja kinőtte saját magát, és idén már a sportcsarnokban (vagyis Audi Arénában) rendezik meg. Ha teheted, segíts neki megtölteni az új (az eddigihez képest ötször nagyobb) helyszínt. Programok 7-én és 8-án is vannak, de december 9-én lesz a sportcsarnok a helyszín, és persze aznap van a nagy durranás: Mungo Jerry jön Győrbe. Részletes információ ITTPromóvideó Mungo Jerry 

4. December 11-én, hétfőn 19.00 órakor A Lutherek című ragtime-operát játsszák Budapesten, a Nemzeti Színházban. Eldőlt, hogy az Ittzés Tamás által szerzett A Lutherek című ragtime-opera eljut a fővárosba is, és a Nemzeti Színházban lesz látható. Az ősbemutató óta kicsit még alakítottak rajta, Tamás beleírt egy kórusfúgát, jobb lett a vége is, szóval ha valaki látta is Miskolcon júniusban, kicsit más (és még jobb) darabot láthat Budapesten. Debrecenben éppen most megy a harmadik előadás, eddig sikeresen. A pesti előadásra nem lehet még jegyet kapni (legalábbis a Nemzeti honlapján), a Figaro házassága helyére kerül be.

Sok sikert a szép és izgalmas programokhoz, kedves Bohémek!

 

 

Hozzászólások