#szinhaziangyalvagyok címmel jótékony programot indít a kecskeméti Katona József Színház. A Cseke Péter igazgató úr jóvoltából induló Színházi Angyal program célja, hogy minél több olyan gyermek is eljuthasson a teátrumba, akiknek sosem adatna meg az élmény e jótékony program nélkül.

Első alkalommal szeretnének civil szervezeteket, alapítványokat, egyesületeket, intézményeket megajándékozni 100 darab jeggyel a december 16-án, 14.30 órakor kezdődő Jancsi és Julis előadásra. Arról, ki látogathat el advent harmadik hetében a 122 éves épületbe, közösen döntenek a közösségi oldalt követőkkel, mivel színházi angyal bárki lehet, aki leadja voksát online vagy személyesen, a következő szervezetek valamelyikére:

• Magyar Máltai Szeretet Szolgálat – Családok Átmeneti Otthona
• Twist Oliver Gyermek és Ifjúságvédelmi Egyesület
• Juhar utcai EGYMI-Értük és Velük Alapítvány
• Napsugár Gyermekotthon
• Aprók Pénze Alapítvány

A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatóak a teátrum Facebook oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni, illetve a Jegypénztárban is lesz lehetőség a jótékony voksra, azonban itt már személyesen.
Mindenki színházi angyallá válhat, aki részt vesz a szavazásban, és így megszépíti 100 gyerek, illetve a családok adventi időszakát.

Aki megosztaná jótékony cselekedetét, használja a #szinhaziangyalvagyok hashtaget, ezzel segítve a program kommunikációját és terjedését. Javasolja ön, színházi angyalként, ki juthasson hozzá a páratlan élményhez és jótékonykodjunk együtt!

A program népszerűsítését a GONG Rádió támogatja, mert abban egyetért mindkét intézmény, hogy színházba, legalább egyszer, mindenkinek el kell jutnia!

A szavazatok leadásának határideje: 2018. december 13. csütörtök 12:00

 

 

Hozzászólások