Megérkezett az új Polo Ralph Lauren kollekció Magyarországra is. A Polo november 14-én nyitotta meg első budapesti üzletét, azóta a női és férfi kollekciókból egyaránt lehet válogatni, a magyar főváros szívében, a legforgalmasabb vásárlói negyedben.

A Ralph Lauren számára izgalmas és fontos lépésnek bizonyult megjelenni a magyar piacon. A vásárlók a boltba lépve egy fiatalos világban találhatják magukat, miközben a belső design betekintést nyújt a Polo és Amerika múltjába. A 330 négyzetméteren fekvő üzlethelyiségben a női és férfi Polo ruházat, sportruházat, cipők és kiegészítők széles választéka található meg, benne a legújabb kollekcióval.

A tipikus amerikai csónakházaktól a fehérre meszelt new york-i padlásterekig minden kis részlet amerikai inspirációt rejt, míg az élénk Polo kollekciók betöltik a teret. Ezek a jellemzők teszik egyedivé és rusztikussá ezt az igazi belvárosi üzletet.

A Polo Ralph Lauren egyedi, divatos és a dinamikus városi élet ihlette stílust képviseli. Erre a szezonra a Polo egy modern csavart álmodott meg klasszikus darabjaihoz és kifinomult sportruházatához, melyeket némi urbánus megjelenéssel fűszereztek.

Ralph Lauren kollekció

Ralph Lauren kollekció

AZ ÚJ KOLLEKCIÓRÓL

Az öltöny éve

A Polo öltöny továbbra is a modern attitűd és a klasszikus stílus lehengerlő kombinációja.

“Az öltöny többé nem egyenruha. A férfiak egyéniségük kifejezéseként hordanak öltönyt, amely merészen fejezi ki saját egyéni stílusukat.”
Ralph Lauren

Indigó kékség

A farmer új, ultradivatos arányokkal jelenik meg ebben a szezonban, a legmélyebb indigó színben, amelyhez a friss fehéret a kék ezerféle árnyalatával társítjuk. Sikkesen hétköznapi. A csiszolatlan a kifinomulttal párosul.

Farmerkosztüm

Az élénk kék farmerből szabott háromrészes kosztüm mai női öltözék.

ralph_lauren3
Surf Lodge

Nyáron egy kicsit lágyabbak a fények a New York-i East End-en. Amikor az élet lelassul, a stílus is lazább lesz.

Izzó fehérség – A csipke éle

Az elegancia menő oldala: szellős, a csupasz bőrt felfedő felsők és szexis azsúr- és csipkeruhák.

Polo Ralph Lauren
Andrássy út 10.
Budapest
Tel.: +36 (1) 550 0600

Forrás: Arteregó Kft.