Egy gyermek születése nemcsak boldogságot okoz egy család életében, hanem a szó pozitív értelmében fenekestül fel is forgatja. Az újdonsült édesanyák és édesapák sokszor nehezen birkóznak meg a gyermekneveléssel hirtelen nyakukba szakadt új feladatokkal. A szülők elsőszámú segítőtársai egyértelműen a nagymamák, akik önzetlen törődésükkel, tanácsaikkal mindennél többet jelenthetnek a frissen szülővé váló pár számára.

A Sudocrem a nagyik sokszor láthatatlan háttérmunkáját szeretné elismerni, és várja azokat a kedves történeteket, amelyeken mosolyogva, vagy éppen okulva kiderül, hogy mitől is olyan szuperek ők, a mi kedvenc nagymamáink.

A legtöbben kellemes nosztalgiával gondolunk vissza azokra az időkre, hétvégékre vagy iskolai szünidőkre, amelyeket csöpp korunktól kezdve a nagyszüleinkkel tölthettünk együtt. Máris a fülünkbe csengenek jóságos, bölcs szavaik, érezzük arcunkon óvó és féltő simogatásukat, a szánkban a nagymama-féle baracklekvár ízét, az orrunkban a finom húsleves illatát, amit a vasárnapi ebédekre készített…

De milyen egy tipikus XXI. századi nagymama? Olyan, aki fejkendőben kalácsot süt az éhes lurkónak, aki századjára is meglöki a hintát az önfeledten nevető gyermek alatt, vagy aki online chat-el az unokával, esetleg vadul videojátékozik vele? Bárhogy is legyen, egy biztos: a gyermek születésétől fogva különös kapocs az, ami közte és az unoka között kialakul. A Sudocrem most azt szeretné megmutatni, hogy számtalan nagyszerű nagymama könnyíti meg sokszor a háttérből a szülők életét azzal, hogy a szeretetével elhalmozza unokáját, és gondoskodik róla.

A márka hivatalos Facebook oldalán az anyukák és apukák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik 2018. szeptember 30., 12.00-ig a nagymamákat Az Év SzuperNagyija címre.

A nevezéseket linken elérhető applikációban várják.

Forrás: Red Lemon Media

 

Hozzászólások