Ilyet még nem láttál! – A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzői az Asztalitenisz Női Extra Liga Final Fourban, 2020.06.28-án 11.00 órakor meccset játszanak a M4 Sporton.

Ujhidy Tibor elnök: Egész versenyévadban erre vártunk, ezért küzdöttünk. Bekerülni a csapatbajnokságban a legjobb 4 közé, majd ott érmes helyezést elérni. 3. helyen jutottunk be úgy, hogy csak a Budaörstől és az Erdérttől kaptunk ki.

Külön öröm a nagy médiafigyelem, amely alapján vasárnap az elődöntőket, hétfőn a helyosztókat is élőben megtekinthetik az asztalitenisz iránt érdeklődők. A sorsolás „nekünk kedvezett”, hiszen a tavalyi bajnokkal, a Budaörssel játszunk a döntőbe jutásért. Az M4 Sport azért döntött a mi meccsünk közvetítése mellett, mert a két csapatban három tokiói olimpiára kvalifikált versenyző játszik, illetve versenyzőik jó néhány Európa bajnoki és számtalan magyar bajnoki éremmel rendelkeznek.

A Perger, Nagyváradi, Surján, Fazekas, Lovas versenyzőkkel felálló együttessel szemben az Aleksandra Mojsilov, Drabant Anita, Füle Kata, Szvitacs Alexa, Márkus Enikő versenyzőkből kiválasztott kecskeméti csapat veszi fel a küzdelmet. Azt kértem a játékosainktól, eredménytől függetlenül úgy jöjjön le az egész csapat a pályáról, hogy minden tagja jól érezte magát, mert mindent megtett a győzelemért. Hajrá Csajok, hajrá Spari!

Találkozunk a képernyő két oldalán először 2020.06.28-án (vasárnap) 11.00 órakor az M4 Sporton az Asztalitenisz Női Extra Liga Final Fourban.

Média megjelenések:
– Interneten nézve a Livestream: https://livestream.zone/final-four-2020 vagy
M4 Sport: https://mediaklikk.hu/m4-elo
– Események a MOATSZ honlapon követhetők:
https://asztaliteniszezz.hu/final-four-2020-informaciok/?fbclid=IwAR25_s1S2zJxitcdWsVEqq73BvaTzK-_KHSi9bric8DecpYCdQBIHhafTys

 

Kapcsolódó cikkünk:

Évzáró a Spariban – Helyszín: a kecskeméti Wojtyla Ház

 

 

Hozzászólások