Január 24-én a RAM Colosseumban lesz egyetlen előadás erejéig újra látható az Édes Anna musical, ám most különleges és nemes szándék vezérelte a Budapesti Showszínház vezetőségét: az előadás bevételének egy részét Ausztráliába küldik, egy helyi állatmentő szervezetnek felajánlva.

 

Tóth Ádám, a Budapesti Showszínház igazgatója azért döntött a felajánlás mellett, mert társulatának tagjaival teljes mértékben egyetértve a tehetetlenségbe való belenyugvás helyett részt akartak vállalni a mentési munkálatokban. Sajnos személyesen nem lehetünk ott, egyetlen állatot sem vihetünk messzebb a tűztől, de ha sajnálkozás helyett van lehetőségünk mégis segíteni, akkor rajtunk nem fog múlni – nyilatkozta az igazgató.

Édes Anna musical

Az Édes Anna musical előadásának helyszínén is lesznek felállított gyűjtőládák, amelybe támogatások helyezhetők el, illetve a megvásárolt jegyek árából is elkülönítenek egy részt a felajánlás összegét növelve. A darab szereplői, közreműködői pedig a saját fellépti díjukból segítik a kezdeményezést. A Budapesti Showszínház szeretettel várja cégek, nagyobb szervezetek részvételét az eseményen, akár úgy is, hogy dolgozóik, munkatársaik részére megveszik a jegyeket, s ezzel járulnak hozzá a közös sikerhez.

Édes Anna musical

Tóth Ádám bízik abban, hogy példájukat mások is követni fogják, hiszen a Földön nincs regionális katasztrófa. Egy ilyen intenzitású csapás ugyanúgy katasztrófa nekünk is, hiába történik több tízezer kilométerre. Az Édes Anna musicalre jegyek még a Ticket Shop rendszerében kaphatók. A gyűjtés végösszegét és eredményét az előadás után a helyszínen is bejelentik a színház vezetői.

Édes Anna musical

2020. január 24.  19 óra

Ram Colosseum

 

Forrás: Budapesti Showszínház

(A Budapesti Showszínház tánckaráról ITT teszünk említést a Montázsmagazinban.)

 

 

Hozzászólások