A karácsonyi ajándékozás óriási öröm, de egyben fejtörést is okoz: minek örülne a megajándékozott, ami még nincs neki, amit nem vett meg magának, vagy amiben nem tudunk melléfogni az ízlését illetően. Tárgyakkal sokaknak meggyűlik a baja, de talán éppen nekik találták ki az élményajándékot. A könyvolvasás maga is élmény. Kétségtelen, hogy az egyik legsokoldalúbban, legjobban ajándékozható tárgy a könyv, legyen az szépirodalom, szórakoztató olvasmány, gasztronómiai vagy művészeti kiadvány.


A Libri könyváruházaiban azonban ezen a karácsonyon más élmények iránt fogékony rokonaink és ismerőseink számára is találhatunk megfelelő ajándékot. Bár a nyár emlékei ilyenkor már mesze vannak, a következő nyár után pedig még csak sóvárgunk, már ilyenkor lehet gondolni a jövő évi programokra is. Kedvezményes áron, elővételben vásárolhatóak jegyek és bérletek a 2014-es Sziget Fesztiválra, a VOLT Fesztiválra és a Mastercard Balaton Soundra. A konkrét, jövő évi programokról ilyenkor ugyan még nagyon kevés információhoz juthatnak hozzá a fesztiválrajongók, de a jelentős kedvezménnyel megvásárolt „Early-bird” bérletekkel, jegyekkel egészen biztosan nagy meglepetést és örömet lehet szerezni a rajongóknak.

A komolyzene iránt érdeklődőknek is találhatunk ajándékötletet a Libri könyváruházaiban. Akár zenei témájú könyv, klasszikus irodalom mellé, akár csak úgy magában itt egy helyben vásárolhatunk jegyeket az Operaház és az Erkel Színház előadásaira is. Ráadásul a Libri Kuponfüzetben az Erkel Színház jegyeinek megvásárlására 15 % kedvezményt is találhatnak az érdeklődők.

Ha pedig valaki mégsem jut el a legközelebbi könyváruházig sem, akkor a Port.hu segítségével is elérheti ezeket az ajánlatokat, tehát néhány kattintással megoldható a karácsonyi ajándékozás kérdése is. És ha már a kattintást említjük, újdonságként jelentkezik a Libri kínálatában a gazdag e-könyv választék.

Forrás: Arteregó Kft.

2013. december 19.


Hozzászólások