Ma (március 23-án) este 18.00 órakor indul az új felolvasósorozat a Kecskeméti Televízióban. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának tagjai meséket, novellákat adnak elő, amelyeket a gyermekek és a felnőttek a helyi televízióban és a közösségi oldalakon nézhetnek meg. A színház és a KTV közös műsora!

szinhaz es a ktv kozos

Minden nap friss videókkal 18.00 órakor várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Az adások változó hosszúságúak lesznek. Az ismétlésekre pedig a következő napon délelőtt 10.00 és délután 14.00 órakor kerül majd sor.

A Kecskeméti Televízió, valamint a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház egyebek mellett ezzel kívánja megkönnyíteni az otthonlétet. A fiatalok nagyon érdekes, tanulságos meséket, a felnőttek pedig izgalmas regényrészleteket, novellákat hallhatnak a kecskeméti színészek előadásában. A színház és a KTV közös műsora bizonyára nagy örömet okoz majd.

A ma esti adásban hallhatják:
Cseke Péter előadásában: Benedek Elek – A kis gömböc
Frigyesi Tünde előadásában: Rejtő Jenő – Vesztegzár a Grand Hotelben

A holnapi adásban hallhatják:
Kocsis Pál előadásában: A macskacicó – népmese
Koltai-Nagy Balázs előadásában: Kosztolányi Dezső – A tégla

A közös cél – a veszélyhelyzetben elrendelt otthoni tanulást és munkavégzést figyelembe véve a szabadidő hasznos és kikapcsoló eltöltése, színházközeli kultúraközvetítése.

A Kecskeméti Nemzeti március 12., az első kormányrendelet óta a színházak között elsőként jelentkezik közösségi oldalán #színészatakarásban #aszínészotthon című sorozattal, amelynek keretében beleshetnek a nézők a művészek otthoni világába, betekintést nyerhetnek az eddig rejtve maradt családi életbe, megismerhetik a színészek titkos hobbijait.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások