A belsőépítészeti trendekben manapság egyre divatosabb a minimalizmus, és ez a dekorációs elemeken is meglátszik. Ott, ahol korábban a belső terek díszítésére színes, mintás tapétákat használtak, manapság már csak egyszínű, egyszerűségre törekvő falidíszek vannak. Ezek nem vonják el a figyelmet a lényeges dolgokról, mégis kiemelik, amit ki kell.

belso terek

A következő cikkben bemutatjuk neked az Innovo WPC falburkolatokat azok minden előnyével és szépségével. Lássuk tehát, miben tudnak ezek a rendszerek a segítségedre lenni, ha modern belső tereket szeretnél kialakítani.

Könnyű telepíthetőség

Amennyiben egyes feladatokat magad szeretsz elvégezni, akkor a WPC falburkolat telepítése tetszeni fog. Ezeket az elemeket ugyanis különösebb megelőző tudás és komolyabb szerszámozottság nélkül is könnyűszerrel tudod applikálni a különböző felületekre.

A WPC párnafára speciális kiképzésű alumínium klipszek segítségével kell rögzíteni a léceket úgy, hogy közben nem feledkezünk meg azok hőtágulási tulajdonságairól sem. A szélek eltakarásához L-élzárót vagy egyenes oldaltakarót tanácsos alkalmazni.

Neked is szükséged lenne valami mutatós és letisztult dekorációra az otthonodba vagy az irodádba? Keresd fel a Mi kerítésünk WPC burkolati elemekkel  foglalkozó weboldalát, és találd meg a számodra leginkább tetsző darabokat!

Tartósság minden időben

Ugyan a beltéri dekorelemeknél nem kiemelkedő szempont, hogy bírják a fagyterhelést, de nem elenyésző, hogy a WPC burkolatok teljesen vízállóak, így akár fürdőszobába is telepítheted őket. Az sem fog gondot okozni, ha folyamatosan napsugárzás éri, mivel az UV sincs kártékony hatással erre az anyagra, nem fognak tőle megfakulni a színei.

Könnyű tisztán tartás

Amennyiben fontos neked a környezetvédelem, akkor biztosan igyekszel kímélőbb háztartást vezetni a vegyszerek tekintetében is. Jó hír lehet, hogy a WPC falburkolatok nem kényesek, nem szívják magukba a szennyeződéseket, ezáltal nagyon könnyen tisztán tarthatóak. Elég csupán egy nedves ronggyal időnként áttörölni, és úgy fog ragyogni, mint új korában.

Nincs szükséged utókezelésre

A faanyagok egyik legnagyobb problémája, hogy rendszeres használat mellett bizonyos időközönként kezelni kell őket, hogy visszakaphassák az eredeti pompájukat. De javarészt elnézzük nekik ezt a kellemetlenséget, mivel igen hangulatos és meleg belső tereket eredményez a fa használata.

Ha unod már ezt a kompromisszumot, akkor a WPC elemek igazán a kedvedre tesznek, ugyanis a fa anyagának minden szépségét magukon hordozzák, megtévesztésig hasonlítva arra. De ennek ellenére magas kopásállóságuknak köszönhetően nincs szükség arra, hogy rendszeresen gondozni kelljen őket. Éppen ezért választják egyre több helyen a WPC burkolatokat a hagyományos fával szemben.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások